Diskusjon:Kultur- og naturreise

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 12. februar 2012, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.
Heisann! Her er et meget interessant prosjekt under utvikling. Min første tanke da jeg så tittelen, var hvilket reisebyrå jeg skulle finne som opphav. Det kan indikere at tittelen bør endres og artikkelen flyttes, slik at en både beholder den og legger til noen ord som viser til hva og hvor dette dreier seg om. Vi snakker jo ikke om Machu Pichu eller lign eksotiske steder.
Jeg er usikker på kategoriseringen her, siden så mange tunge aktører er inne i bildet. Men jeg tenker at siden det foreløpig dreier seg om begrensede områder, bør disse kunne brukes - og suppleres etterhvert som flere strøk kommer med.
Jeg vil tro at en klarere beskrivelse av hva en allerede nå kan bruke brett eller mobil til på de aktuelle stedene vil gi en sikrere eksistens her. Prosjekter har ellers lett for å havne på slettesiden.

--Bjørn som tegner 10. feb 2012 kl. 12:41 (CET) (som forstår at han må oppgradere mobilen en smule)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kultur- og naturreise. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 03:11 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kultur- og naturreise. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2017 kl. 21:38 (CEST)[svar]

Slettes?[rediger kilde]

Denne artikkelen kan kanskje slettes nå, eventuelt ryddes og kokes ned til en tiendedel? Joreberg (diskusjon) 10. jul. 2021 kl. 17:03 (CEST)[svar]