Diskusjon:Klitoridektomi/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Den opprinnelige teksten var meget tendensiøs[rediger kilde]

... men det er også helt galt å plassere klitoridektomi som en "medisinsk behandling", i det man knapt kan kalle det for det. Foreslår at denne kategorien fjernes, jeg ville selv ha gjort det dersom den ikke var satt til skrivebeskyttet.--Lipothymia 23. jun 2005 kl.21:55 (UTC)

Jeg la inn informasjon om bruken som (kvasi-)medisinsk behandling; bør kategorien fjernes eller stå da? Cnyborg 23. jun 2005 kl.22:13 (UTC)

http://www.fedrelandsvennen.no/lordagsondag/article247353.ece

interessant artikkel...[rediger kilde]

http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Klitoridektomi&oldid=194901

Det er forskjell på aviser som kan være så subjektive de bare vil og et oppslagsverk som har som mål å gi objektive fremstillinger. Dette er ikke stedet for politiske kampsaker. Cnyborg 29. jun 2005 kl.16:15 (UTC)

jeg tviler på at du har lest innholdet(les innholdet på samlige linker!)skikkelig. Et åpent leksikon som wikipedia kan selvsagt ha mer enn bare definisjoner av tingene og gå mer i dybden.

Ingenting i veien med å gå i dybden, men det må gjøres på en seriøs måte. Det selvmotsigende, tilfeldig utvalgte og høyst subjektive stoffet du har lagt inn er ikke på noen måte av leksikal kvalitet. Før du (om-)definerer hva Wikipedia kan ha, ta en titt Wikipedia:Objektivitet. Cnyborg 30. jun 2005 kl.23:27 (UTC)

vel, vel: jeg er ikke enig i at stoffet jeg henviser til er selvmotsigende. Jeg prøver til og med å nyansere stoffet ved å henvise til et par andre linker. At jeg gjør meg til talsmann for en politisk kampsak tar jeg som et kompliment!

Wikipedia skal i alle fall ikke brukes til å fremme politiske kampsaker. –Peter J. Acklam 4. jul 2005 kl.07:52 (UTC)