Diskusjon:Kine Bortheim Jentoft

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvordan får jeg wikisert siden?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mio1991 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Grunnen til at wikifisering-malen havnet på siden er overfloden av eksterne lenker, kanskje fjerne noen av de mindre viktige? Itillegg kan en infoboks gjerne plasseres på siden.--Telaneo (diskusjon) 7. jun. 2015 kl. 23:18 (CEST)[svar]
Det er en stor bestilling du har lagt inn. «Bruksanvisningen» er nokså omstendelig og, synes jeg, lite egnet for begynnere.
Kanskje vi kan starte med disposisjonen: Der bør være (er allerede) en form for ingress (innledning som summerer opp evt. videre innhold). Jeg har litt problemer med fødsel over hele fylket, så fødested bør presiseres. Med så kort karriere vil det være OK med bare det.
En del av de eksterne lenkene kan brukes til referanser, og noen kan ansees som overflødige. Prøv å velge de mest stabile og etterrettelige, og unngå de som bare blir gjentakelser.
Det kan være smart å se hvordan andre slike artikler er bygd opp ved å trykke på «redigering». Du skader ingenting selv om du leker deg, bare du går ut ved hjelp av redigeringstilbakepilen, og ikke har trykket på «lagre»-knappen slik enkelte smartinger leker seg med. Kategorier finner du nok ut av etterhvert.
Lykke til. --Bjørn som tegner (diskusjon) 8. jun. 2015 kl. 00:15 (CEST)[svar]

Redigere infoboks[rediger kilde]

Jeg har fjernet noen uviktige lenker og lagt til infoboks. Finner ikke helt ut hvordan få fjernet ((Fil: Frameless )) fra infoboksen. Noen som kan hjelpe meg med det?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Lightsout1 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Ordnet det.-- Telaneo (Diskusjonside) 27. aug. 2015 kl. 07:41 (CEST)[svar]

Heisann! Kan noen få slettet denne siden? Grunnet at personen det omhandler ikke vil ha den oppe.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mio1991 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det at subjektet ønsker siden slettet er ikke slettegrunn.--Telaneo (Diskusjonsside) 27. feb. 2016 kl. 15:32 (CET)[svar]