Diskusjon:Khrono

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Khrono. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. nov. 2017 kl. 21:07 (CET)[svar]

Ikke lenger noe særlig fokus på Oslomet?[rediger kilde]

I dag har personer ved Oslomet forsøkt å fjerne de fleste henvisninger til Oslomet i denne artikkelen, der det stod nokså ukontroversielt (skulle man tro) at «avisen dekker høyere utdanning og forskning i Norge, med særlig vekt på Oslomet – storbyuniversitetet.»

Ingen bestrider at Khrono etter 2015 har hatt mer fokus på generelle nyheter om sektoren, og det står også i artikkelen, men samtidig er det ingen tvil om at man må kunne si at avisen har særlig vekt på Oslomet. Blant toppsakene på Khrono i dag er f.eks. «Tre nye kvinnelige instituttledere på lærerfakultetet». Hvilket lærerfakultet eller i det hele tatt lærested er ikke engang nevnt, fordi det tas for gitt at man snakker om Oslomet. De har tilsvarende utførlig dekning hver gang det foretas ansettelser både på institutt- og lavere nivå ved Oslomet (som ikke ville regnes som nyhetsverdig utenfor Oslomet), og publiserer gjerne hele søkerlisten. Det er selvsagt helt greit for Oslomets nettavis, men da må man også kunne si at de er nettopp det, på samme måte som Uniforum har særlig fokus på UiO, selv om også Uniforum dekker sektoren mer generelt. At Oslomet bestemmer at nettavisen deres skal ha en litt bredere formulert formålsparagraf innebærer ikke at tilknytningen til Oslomet opphører, og dekningen siden 2015 med grundig og detaljert dekning av Oslomet, på en annen måte enn dekningen av andre institusjoner, viser det. --Bjerrebæk (diskusjon) 3. apr. 2019 kl. 20:50 (CEST)[svar]