Diskusjon:Johan Nygaardsvolds regjering/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting av artikler[rediger kilde]

Det bør være en egen artikkel for London-regjeringen, men den bør utvides med de sentrale hendelsene som er knyttet til den. den er noe for seg selv, opptrådte under helt andre vilkår enn en vanlig norsk regjering og hadde et helt annet ansvar og virkeområde. Forslag til oppgaver: Personstridene: Koht vs. Lie, Torp; Fleischer vs. Lie, Torp. (TbC). Dette usignerte innlegget ble skrevet av Navsika (diskusjon · bidrag) 21. nov 2006 kl. 10:06 (Husk å signere dine innlegg!)

Har flettet artiklene, men tror vel det kun er et tidsspørsmål før noen utvider perioden i London så artiklene igjen bør splittes. Uansett er det enkelt, da det kun er gjort en omdirigering, artikkelnavnet London-regjeringen er bevart. Ulf Larsen 29. nov 2006 kl. 22:18 (CET)

Krigsstarten[rediger kilde]

Jeg har sett på TV at det tyske angrepet ble varslet noen dager i forveien av utenlandske spioner via den svenske ambassaden? Nygårdsvold er interessant idag fordi tyskerne knapt møtte motstand ved okkupasjonsstart og Norges beskjedne krigsevne ikke ble utnyttet fullt ut. Jeg er ingen historiker, men anser at regjeringens forberedelser til krigen bør belyses bedre. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 88.89.98.182 (diskusjon · bidrag) 13. apr 2009 kl. 00:08 (Husk å signere dine innlegg!)

Veldig dårlig og oppsummerende[rediger kilde]

Teksten er bygget opp med sitat og en hel del oppramsing. Hvorfor står det ingenting om hva regjeringen gjorde mens de var i London? For eksempel av motstand, NotraShip osv? Dette er meget viktig informasjon, som ser ut til å ha blitt sløyfet i mange år. Davids 5. mai 2011 kl. 00:13

For en regjering som satt i ti år og krigstid er artikkelen veldig snever hva gjelder innhold. Angående London, motstand og NotraShip så er nok ikke dette bevisst utelatt, men heller det at artikkelen faktisk mangler noen som setter seg dypere inn i historien og er villige til å utvide artikkelen etterpå/underveis. Husk, Wikipedia er langt fra et ferdig prosjekt :) Den engelske versjonen av samme artikkel var dessverre heller ikke noe spesielt godt utgangspunkt for dine spørsmål, men kanskje du kan finne ut mer på regjeringens respektive biografier? Beagle84 5. mai 2011 kl. 08:23 (CEST)[svar]