Diskusjon:Jarle Zimmermann

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Pleier man skrive så nøyaktig hva som er det sivile yrket til kunstnere som har lagt opp? En kjører drosje, en er lærer, en jobber i barnehage. Så lenge jobben i seg selv ikke har offentlig interesse, synes jeg dette er noe som bør dekkes av privatlivets fred ... og det ville være mange ukers arbeid å finne ut hva alle som var rockemusikere på 70- og 80-tallet jobber med i dag. Jeg kommer til å stryke dette om etpar dager hvis ingen kan gi meg en god grunn til å la det stå. Juryen 7. apr 2007 kl. 18:06 (CEST) Ingen ga meg noen grunn, jeg strøk det. Ingen offentlig interesse. Juryen 12. apr 2007 kl. 22:57 (CEST) Han er nå pensjonist for de som lurer.(Krister)

Navnet?[rediger kilde]

Hva heter han, Zimmermann eller Fjellanger? Kimsaka (diskusjon) 3. mar. 2014 kl. 22:34 (CET)[svar]

Han heter "Jarle Zimmermann Fjellanger". Han skulle egnetlig hete Jarl, men det var ikke lov den tiden han ble født. Ellers er Zimmermann fra en del av hans Far's navn han var Egil Kritstian Zimmermann Fjellanger men fleste av oss i slekten har ikke brukt Zimmermann før nå..av en eller annen grunn.. Noen av oss har valgt Zimmermann-Fjellanger og noen begge navnene. Fjellanger er et sted sør for Knarvik på Lindås . Zimmermann er tysk / dansk plass i området Schleswig-Holstein eller noe slikt. Den som vil kan legge inn noe om dette fakta.(Krister)

Website[rediger kilde]

Nett-stedet er bare for plateselskap og info og er således ikke så commers men jeg har satt det opp på http://www.zimmermann.band hvis noen lurer på det.(Krister)