Diskusjon:Iselin Vistekleiven

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Definisjon på status[rediger kilde]

Betegnelsen brukt på Vågå kommune sine hjemmesider om "Ordføraren" er "fungerende", ikke "konstituert/vikar" (og hvorfor to ord for det samme?). Jeg foreslår at vi bruker samme betegnelse som Vågå kommune (og alle medier) bruker. At den som er forgjenger ikke var "fungerende" fremgår når det ikke står "fungerende" etter navnet hans. Sveinkros (diskusjon) 25. okt 2012 kl. 18:36 (CEST)

Med henvisning til artikkelen som det ble referert til tidligere,[1] vedkommende er konstituert til ordfører.

Konstituert, stiftet; midlertidig ansatt.

SNL

Iselin Jonassen er landets yngste kvinnelige ordfører. Hun ble konstituert som ordfører da overgrepstiltalte Rune Øygard ble sykmeldt i oktober i fjor.

NRK
Er enig med deg i at vi ikke trenger forskjellige betegnelser. Har derfor endret artikkelen så det blir konsekvent, og angitt status som ovenfor. Keanu (diskusjon) 25. okt 2012 kl. 19:22 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Iselin Jonassen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 04:13 (CEST)[svar]