Diskusjon:Idrettsklubben Start/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
  • Årst: - Vi virket paralyserte: [1]
  • Starts fiasko minner om klassisk amatørskap: [2]--Bruker:Ariakas 3. nov. 2007 kl. 22:42

Opphavsrett[rediger kilde]

Jeg fjernet noen avsnitt i artikkelen på grunn av brudd på opphavsrett. Den var hentet fra Starts nettsted. Hvis du vil importere tekst som du har funnet et annet sted eller som du har skrevet sammen med andre, kan du bare gjøre det hvis den er tilgjengelig under betingelser som er kompatible med CC-BY-SA-lisensen.

Hvis forfatteren eller idrettsklubben gir oss tillatelse til gjenbruk av teksten, må de altså enten:

  1. Sende en epost til info-no@wikimedia.org fra en adresse som identifiserer klubben entydig (det holder altså ikke med hotmail eller Google mail-adresse) hvor vi får tillatelse til gjenbruk av teksten under CC-BY-SA-3.0-lisensen, eller
  2. Legge inn en beskjed på de aktuelle nettsidene på Starts nettsted om at teksten er lisensinert under CC-BY-SA-3.0.

Man finner mer om dette her: http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Opphavsrett Der ligger det også lenker til lisensbetingelsene.

Når det er sagt, må denne teksten uansett omarbeides. Nå er den skrevet i «vi»-form for Start-supportere. Den må bli mer encyklopedisk, og kan ikke bare limes inn i Wikipedia uten skikkelig redigering. Asav 30. jan 2011 kl. 13:11 (CET)

Forstår ikke det. Ser ikke en eneste plass at det er brukt vi, bortsett fra der hvor det er sitert hva andre har sagt.

Jeg skriver ikke som Start-supporter, men har redigert Starts hjemmesider siden 1996...

Føler at jeg blir trakkasert ved at flere og flere fjerner noe jeg har skrevet på wiki uten at de sier hvorfor de fjerner det.

Med vennlig hilsen --Bekristo 30. jan 2011 kl. 15:51 (CET)

Det er på ingen måte hensikten å trakassere noen. Tvertimot setter ihvertfall jeg stor pris på seriøse bidragsydere som deg, Bekristo. Men saken er at vi i Wikipedia må være uhyre nøye med opphavsretten. (Det var jo et nettsted - Allkunne - som ville gå til rettssak for plagiat og krevde uhyrlige summer for en måneds tid siden). Jeg bare kopierte litt tilfeldig tekst fra Start-artikkelen her og puttet den inn i Google, og det viste seg altså at den var hentet fra Starts egne sider. Hvis Start gir tillatelse til det (s.o.), er det selvsagt ikke noe problem, men slik saken står nå, kan ikke teksten brukes. Asav 31. jan 2011 kl. 01:50 (CET)
Jeg beklager at jeg var litt uklar mht. «vi»-stilen i artikkelen. Det jeg mente å si, var at stilen bærer preg av å være hentet fra lagets egne hjemmesider, og være skrevet for «innsidere», slik som Det gikk bra til det plutselig sa stopp etter sesongen 1996 da hele "superlaget" forsvant og man måtte begynne på nytt. Derpå fulgte noen turbulente år både økonomisk og spillemessig. Men klubben red stormen av. Jeg mente ikke bokstavelig talt ordet vi. Men artikkelen inneholder mye leksikonverdig stoff, bare vi får ryddet opp i opphavsrett og stil. Pinnen går til Start-supporterne, som herved utfordres til å skrive den beste fotballag-artikkelen på Wikipedia! Asav 31. jan 2011 kl. 02:07 (CET)

Snever ?[rediger kilde]

Er det mulig å kalle denne artikkelen for snever/ubalansert siden den for det aller meste handler om fotball-gruppa og de andre gruppene kun blir nevnt i innledningen som andre grupper i klubben ? Mvh Migrant (diskusjon) 19. apr 2013 kl. 22:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Idrettsklubben Start. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. jul. 2017 kl. 10:42 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Idrettsklubben Start. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. jul. 2017 kl. 15:23 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 8 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Idrettsklubben Start. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 23:58 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Idrettsklubben Start. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2017 kl. 10:45 (CEST)[svar]