Diskusjon:Iddefjordsflotiljen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Interessant tema, men det er mer eller mindre uforståelig skrevet med slike enorme setninger. Jeg trodde jeg skjønte noe av dette, men jeg gir opp. C 21. des 2006 kl. 15:05 (CET)

Jeg har gjort så godt jeg kan. Varulv2468 21. des 2006 kl. 23:16 (CET)

Det tviler jeg ikke på, men tror du trenger hjelp for å komme i mål med artikkelen. Hjelp jeg ikke har kunnskap til å gi. Derfor skrev jeg innlegget på Tinget. Så at du har fått svar på diskusjonssiden, rådet om kortere setninger virker godt. Ikke la deg jage, arbeid med andre! C 22. des 2006 kl. 09:43 (CET)
Jeg er takknemlig for hjelpen, men vennlige ikke forgripe innholdet dersom sjøkrigen med kampene vil ble presentert i den forekommende artikkelen sjøkrigen i Iddefjorden. Cnyborg var i det minst på rette vei. Vil trolig går over til enkle setninger og minimal endring i overførsel fra skrevende kilder i fremtiden. Varulv2468 22. des 2006 kl. 21:18 (CET)
Jeg kommer til å forsøke å jobbe litt mer med denne, tror den kan bli bra, og interessant for de som er interessert i store nordiske krig og i områdets historie. Når det gjelder den egne artikkelen om sjøkrigen i Iddefjorden blir det vel antagelig noe overlapping mellom de to, og kanskje behov for litt etterredigering (hvilket er helt vanlig når det opprettes nye artikler som til del omfatter det samme som eksisterende). Cnyborg 22. des 2006 kl. 22:05 (CET)
Da jeg begynte arbeidet med denne artikkelen var jeg ganske forsiktig med å trekke inn de sjømilitære begivenhetene. Denne artikkelen er om Iddefjordsflotiljen og dens historie, men ikke hva som hendt mot svenskene. Den nye artikkelen som jeg håpet å få ferdig før julen, vil først og fremst konsentrert seg omkring de sjømilitære sammenstøtene og oppbyggingen. Artikkelen Galärvägen vil ha stoff om den svenske flotiljen.Varulv2468 22. des 2006 kl. 22:39 (CET)
Skjønner; jeg gjorde om litt på innledningen for å reflektere dette. Cnyborg 23. des 2006 kl. 00:41 (CET)