Diskusjon:Helgø Matsenter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Heh, merkelig hvordan det fantes en artikkel om Helgø på den engelsk versjonen av Wikipedia, men ikke på den norske. Har det kanskje vært en artikkel om kjeden tidligere som endte opp med å bli slettet?

Gjenopprettet siden[rediger kilde]

Gjenopprettet denne artikkelen, nå med en mer nøytral vri. Artikkelen kan nok utvides en god del ved hjelp av jubileumsboken Helgø nettopp ga ut. 88.88.45.66 1. jan 2010 kl. 20:12 (CET)

Fremtidige planer[rediger kilde]

Antatte fremtidige planer, udokumenterbart og usikkert, hører ikke hjemme på WP. Keanu 25. mai 2010 kl. 10:14 (CEST)[svar]

Disse planene er ikke antatte, ta selv kontakt med administrasjonen i Helgø dersom du er usikker. Det bekreftes bl.a. av stillingsutlysninger i Rogalands Avis og i Helgøs egen nettside... Dette usignerte innlegget ble skrevet av 88.88.46.64 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Det er ikke din plass å foreslå for andre «å sjekke med administrasjonen i Helgø», det er din oppgave om du ønsker å ha med et avsnitt å underbygge hvorfor det har plass i dette leksikon. WP er i utgangspunktet ikke stedet å legge frem fremtidige planer. Jeg synes ikke referansen din holder. Den beskriver ikke etableringen, lenken er til den private nettsiden til selskapet (ikke objektiv), og det er uansett såpass usikkert at vi godt kan vente til lenge etter etableringen og omtale av tredjepartskilder. Keanu 25. mai 2010 kl. 16:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Helgø Matsenter. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 12:45 (CEST)[svar]