Diskusjon:Hans I. Kleven

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kleven som teoretiker[rediger kilde]

Det står skrevet i artikkelen at Kleven er å anse som en av norges, og kanskje nordens, fremste marxister. Det står også at dette mangler referanse. Det er vanskelig å gi referanse til slike påstander, for hvem er kvalifisert? Men dersom man tar hans omfattende forfatterskap i betraktning (som er større enn det som står på denne siden), så er det i det minste klart at han er en av de mest produktive, tenkende marxister. Og på flere områder - f.eks strategi - har han bemerket seg sterkt i debatten. Derfor fjerner jeg: mangler referanse, da jeg anser påstanden som gyldig. Ostheboss 10. mar 2010 kl. 11:30 (CET)

Vi bruker ikke superlativer, beskriv hva han gjør eller siter en kilde. Hendelser må relateres til absolutt tid og ikke relativ tid, «for tiden» er ikke holdbar formulering – bruk «i 2010». — Jeblad 10. mar 2010 kl. 11:49 (CET)


Var ikke Ostheboss som skrev det opprinnelig. Han gir bare begrunnelse for fjerning av trenger referanse. Skriv gjerne om, om du er uenig. 95.34.215.67 10. mar 2010 kl. 11:53 (CET)

Parti-tilhørighet[rediger kilde]

Kleven var aldri leder for SV?!