Diskusjon:Hafslund Sikkerhet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting[rediger kilde]

Det er foreslått å flette artikkelen til Securitas AS. Dersom Hafslund Sikkerhet var verdig en leksikonartikkel da det var eid av Hafslund, må vel det fortsatt være verdig en egen artikkel om det ikke lenger er en del av konsernet? Dersom ikke har vi hatt en «gule sider» artikkel her...
Ved å flette artikkelen inn i Securitas mister vi link til kategorien Kategori:Hafslund ASA, og vi mister firmaartikkel om et selskap som har vært store på bolialarm. Hoppedal 25. nov 2008 kl. 11:12 (CET)

Jeg omgjorde en forespørsel om hurtigsletting fordi firmaet ikke eksisterer (kommer til å eksistere lenger), nettopp fordi det ville innebære en fjerning av historikk som ikke er nødvendig. Firmaet eksisterer, men om det ikke kommer til å fortsette som et eget firma, så er det trolig bedre å endre til omdirigering til det firmaet det fortsetter som, eller flytte til nytt navn. Laaknor 25. nov 2008 kl. 11:17 (CET)
Jeg skjønte hvorfor du foreslo løsningen, og forslaget ditt er bedre en sletting :) Jeg mener allikevel det er prinsipielt feil å fjerne artikler om firmaer som blir oppkjøpt av andre, eller på andre måter slutter å eksistere. Firmaet bør, siden de allerede har en artikkel på WP, være notable. At selskapet ikke eksisterer forandrer ikke på dette faktumet. Et leksikon skal primært ta for seg historie, ikke nåtid/fremtid. Hoppedal 25. nov 2008 kl. 12:00 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Hafslund Sikkerhet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jul. 2021 kl. 14:31 (CEST)[svar]