Diskusjon:Høyenhall

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvor er Høyenhall[rediger kilde]

Til tross for to påpekninger av hva som ligger og ikke ligger på Høyenhall, inneholder ikke artikkelen noen stedsangivelse / grenser. Jeg kjenner ikke Høyenhall nok til å skrive det - noen andre som kan? Helge Høifødt 20. feb 2011 kl. 17:34 (CET)

Siden jeg puttet inn "navne-unntakene" kan jeg jo komme med en liten forklaring. Bryn senter skriver på sine hjemmesider at de ligger på Høyenhall, mens Høyenhall skole var kategorisert som Manglerud, ikke Høyenhall, på commons. Så sjekket jeg opp nabogatene i oslo byleksikon 5. utgave, og så ikke noe som tilsa at noen av disse utsagnene skulle være feil, og puttet det inn i artikkelen. Yosh 20. feb 2011 kl. 21:44 (CET)

Forsøk[rediger kilde]

Uten å være noe kjent i strøket kommer jeg med et forslag til grenser allikevel.

  • Nord: Jernbanelinjen Hovedbanen, og deretter litt av t-banen. Godt synlig grense, samt terrengmessig klar høydeforskjell.
  • Øst: Østensjøveien, frem til dennes kryss mot Harry Fetts vei. Igjen godt synlig, og en viss høydeforskjell på deler av strekningen.
  • Sør
    • øst for Ring 3: Harry fetts vei, deretter et grøntområde. Noe høydeforskjell og klar bebyggelsemessig forskjell sammenlignet med Rognerud i sør
    • vest for Ring 3: Oslo byleksikon mat, men Manglerud har annen bebyggelse (OBOS-blokker), så man får grei oversikt med å se på google earth satelite view. Manglerudveien (kun nordsiden), deretter Magnefaret (begge sider), deretter Steinborgveien (kun nordsiden) virker logisk som grense (det som er del av Høyenhall i parantes).
  • Øst: Åssiden. Klar høydeforskjell, og masse skog.

Dette hadde vært vesentlig enklere å forklare dersom kan kunne tegnet på kartet :-) . Yosh 20. feb 2011 kl. 22:32 (CET)

  • Nord og øst er sånn sett helt like med grensene for Bydel Østensjø. Yosh 20. feb 2011 kl. 22:40 (CET)