Diskusjon:Grendel (sang)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen om Grendel på ALLE andre språk handler om skikkelsen fra Beowulf, så jeg foreslår at du lar den nye artikkelen stå. Det er ulogisk å la en sang lenke til en av personene i et heltedikt. Jeg kan se at jeg gjorde dette på feil måte, men hovedartikkelen bør handle om Beowulf-skikkelsen for å passe med andre språk. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mege (diskusjon · bidrag) 20. jul 2009 kl. 23:37 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

og jeg foreslår at du lærer deg HVORDAN en artikkel skal flyttes FØR du gjør det. Din metode er NOT DONE. Vi prøver å rydde i rotet du har kreert. Den opprinnelige artikkelens historikk er gått tapt. Du burde ha flyttet artikkelen FØRST og DERETTER skrevet den nye. noorse 20. jul 2009 kl. 23:42 (CEST)
Hysj på deg! Vi er alle nybegynnere en gang. Jeblad 20. jul 2009 kl. 23:46 (CEST) (… og det er fortsatt mandag!)
Iflg hvilken kalender? Og - hvem fikser alle gale interwikis? noorse 20. jul 2009 kl. 23:52 (CEST)
Jeg endret de som var riktig å endre, for klarte heldigvis ikke å gjøre alt galt :) (Nå har jeg lært å signere også.) -- Mege 20. jul 2009 kl. 23:58 (CEST)
Husk på at om original artikkel er om noe annet så må den flyttes før en skriver en ny. Artikler skal ikke overskrives om noen mener at noe annet er viktigere. Veldig ofte så faller vi ned på at ikke noe av stoffet er tilstrekkelig viktig til at det kan ta hovedoppføringen og den blir gjort til en pekerside. Hvis noe slikt skjer så vil også den siden som nå ligger på Grendel bli flyttet.
Feilen du gjorde er nokså vanlig, så det er igrunnen bare å observere hvordan det skal gjøres og så gjøre det rett i fortsettelsen. Kanskje er noe av grunnen til at så mange gjør dette feil at de tror pekersider og omdirigeringer oppstår av seg selv. Slikt må nok lages manuelt! ;) — Jeblad 21. jul 2009 kl. 00:04 (CEST)
Takk for oppklaring. Jeg prøvde å lese og forstå hvordan jeg skulle gjøre det, men så ble det altså feil likevel. Heldigvis er ikke historikken til den opprinnelige siden gått tapt. Jeg overskrev egentlig ikke fordi jeg mente noe annet var viktigere, men for at lenkene til artiklene på andre språk ble helt gale slik de sto. På andre språk (f.eks. engelsk og tysk) vises det til en pekerside øverst i artikkelen om skapningen Grendel. -- Mege 21. jul 2009 kl. 00:17 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Grendel (sang). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2017 kl. 00:16 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Grendel (sang). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. feb. 2021 kl. 13:24 (CET)[svar]