Diskusjon:Granavollen runestein

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

(steinen)[rediger kilde]

Såvidt jeg husker så er det anført «steinen» i parentes på informasjonsplaketten som er reist ved steinen. Hvis vi skal bestride påstander som det her så bør vi ha noe å vise til. Det er ikke umulig at det her baserer seg på tolkninger og antakelser, men da bør disse tolkningene og antakelsene beskrives og ikke fjernes. [1]Jeblad 15. okt 2007 kl. 01:13 (CEST)

Det jeg mente med å fjerne «steinen» fra runeteksen, var at den faktisk ikke står der med runer - ei heller er det plass til det (om steinen ikke har vært lengre før). På plakaten dukker «steinen» i paratens opp først i oversettelsene, så dette må forklarers i artikkelteksten. Kagee 15. okt 2007 kl. 10:43 (CEST)
Fra [2] «Her er “(stenen)” ikkje noko som vantar, men som er underforstått.» [3] Forteller om «Her synes noget å være avstøtt efter Peder Alfsen’s Tid;»
Det må skrives et avsnitt om dette, informasjon mangler ikke. Kagee 15. okt 2007 kl. 10:49 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Granavollen runestein. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 04:26 (CEST)[svar]