Diskusjon:Germanske-SS

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg lurer på hva som er kilden til at Per Pedersen Tjøstland var redaktør av Germaneren? Det er morfaren min, og jeg har ikke støtt på denne opplysningen før. Den eneste kilden det vises til i artikkelen er Westlies Fars krig. Er opplysningen om Tjøstland derfra også, eller kan noen legge inn en annen kilde?Dette usignerte innlegget ble skrevet av IdaJackson (diskusjon · bidrag) 16. nov 2008 kl. 02:03 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg vet ikke hvor den opplysningen kommer fra, NorgesLexi oppgir Egil Holst Torkildsen som redaktør. Jeg foreslår at vi fjerner denne opplysningen om vi ikke får noen referanse å den. PÅ den annen side er det ikke usannsynlig at Holst Torkildsen ble avløst mot slutten av krigen etter Quislingregjeringens endringer i sitt maktapparat fra høsten 1944.PaulVIF 16. nov 2008 kl. 09:41 (CET)

Jeg driver og leter etter en kilde selv, nå. Bare la opplysningen stå så lenge, så satser vi på å finne ut av det. «Trenger sitering» er fin merking. Fant den: http://www.nb.no/nbsok/search?page=0&menuOpen=false&instant=true&action=nosearch&currentHit=0&currentSesamid=&deweyClass=&deweyLevel=0&deweyMenuOpen=false&searchString=%22+Per+Pedersen+Tj%C3%B8stland%22 Dette usignerte innlegget ble skrevet av IdaJackson (diskusjon · bidrag) 17. nov 2008 kl. 20:45 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)