Diskusjon:Gatas Parlament

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Linken til Don Martin refererer til den amerikanske tegneserietegneren, og slett ikke Don Martin, rapper i Gatas Parlament. Det er to forskjellige personer.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Togrim (diskusjon · bidrag) 25. des 2005 kl. 20:16 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Lenka er fiksa, sjøl om der ikke ser ut til å eksistere noen artikkel om GPs Don Martin. ~ Tiram
Lenka er nå fiksa på ordentlig sånn at den lenker mot Martin RaknerudRojito

Biltyveri[rediger kilde]

Veit ikke hvor interessant den biltyverisaka egentlig er (særlig med tanke på at det sklei heilt ut i bare sand), men noen har tydeligvis meint at det var viktig, så det får stå så lenge ... ~ Tiram

For ordens skyld: JEG vil heller ikke innrømme at jeg IKKE stjal den bilen. (jeg var ikke i Alta da, heller, men jeg INNRØMMER INGEN TING!) Ikke vil jeg innrømme at jeg IKKE har satt barn på Gro Harlem B... heller ... eller at jeg IKKe drepte Trotski Tøgrim 2006-02-03
PS. Dette kan godt stå i artikkelen om meg! Tøgrim 2006-02-03
Så lenge varte det:D Sjekk under 'historikk' på Tøgrim -- fjernet ufinhet, gitt:)
Var jo på trykk i en mengde aviser og på TV over hele landet. Som mange årig Gatas fan er dette en av de episodene jeg husker best :-) Det er jo også tatt inn i låten dems "skandalemakere" og er vel ikke så mange hendelser som kommer først i avisa og så i en av låtene dems :-)--krage 17. feb 2006 kl.06:50 (UTC)

Bandnavnet[rediger kilde]

At navnet Gatas parlament skal være inspirert av albumet Gadens Parlament (1990) av den danske rapgruppa Vote 4 Truckers har jeg ikke lest noen andre steder, men det får stå så lenge. ~ Tiram

For at andre skal kunne følge med i dokumentasjonen for en artikkel er det viktig at man signerer debattinnlegg. Husk å bruk andre knapp fra høyre for signatur. --Finn Bjørklid 3. feb 2006 kl.16:10 (UTC)
Har lest dette en eller annen plass før, men husker ikke hvor.--krage 17. feb 2006 kl.06:50 (UTC)

Er det ikke et poeng at bildene skal være i en spesiell lisens? Eller er det greit så lenge det er et pressebilde? Dette bildet er ihvertfall tatt av Marit Sommervold, og som de fleste professjonelle fotografer, foretrekker hu ihvertfall at navnet hennes står oppført. Dette usignerte innlegget ble skrevet av ‎80.203.109.58 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg er usikker på hvordan lisensene for bildet skal tolkes, men etter norsk lov har fotografen krav på å bli kreditert. Så jeg har satt inn navnet hennes under bildet i artikkelen. Blue Elf (diskusjon) 27. sep 2012 kl. 14:19 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gatas Parlament. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 00:18 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gatas Parlament. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. nov. 2017 kl. 14:18 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gatas Parlament. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. feb. 2021 kl. 14:10 (CET)[svar]