Diskusjon:Frode Halle

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kongens Fortjenstmedalje[rediger kilde]

Jeg stusser på informasjonen om at Frode Halle skal ha blitt tildelt Kongens Fortjenstmedalje. Det er etter mitt syn svært usannsynlig med hans bakgrunn. Hvis jeg tolker det riktig, ble denne informasjonen lagt inn av 82.194.219.236 22.05.2016 kl 19.01.

Jeg kan ikke finne belegg for en slik tildeling i andre kilder, men jeg finner at en annen person, teatersjef Frode Halle Birkeland, ble tildelt medaljen i 2011. Det er ikke umulig at dette har gitt opphav til en misforståelse om at artikkelens Frode Halle har fått slik tildeling.

Vil noen med mer Wikipedia-erfaring (og gjerne «større tyngde») enn meg vurdere dette og eventuelt slette denne informasjonen? Dette usignerte innlegget ble skrevet av LeifHenrix (diskusjon · bidrag) 27. desember 2020 kl. 13:54 (Husk å signere dine innlegg!)

Hei @LeifHenrix: jeg har nå fjernet dette fra artikkelen. Wikipedia er åpent for at alle skal kunne redigere, uavhengig av «tyngde». Vær modig og takk for at du gjorde samfunnet oppmerksom på denne feilen. --Premeditated (diskusjon) 27. des. 2020 kl. 14:17 (CET)[svar]