Diskusjon:Fredrikstad Fotballklubb/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kallenavn[rediger kilde]

Burde ikke også "Rødbuksene" kommer under kallenavn? Er vel brukt oftere enn aristokratene akkurat nå.

Overganger[rediger kilde]

Slettet hele avsnittet om overganger ettersom den kun besto av to spillere med et par år i mellom. Ingen vits i å ha en slik ufullstendig liste der.

Etterlysning: Er det noen som kan fylle ut trenerhistorikken pre Eggen? Mygg

Feil nasjonalitet på Joachim Thomassen[rediger kilde]

Kan noen som har peiling få norsk flagg på Joachim Thomassen, i steden for det danske? Prøvde å endre det selv, men akkurat biten med spillerstallen fant jeg ikke ut hvordan jeg redigerte. Må kanskje være innlogget?

Fikset! 84.202.130.9 6. apr 2008 kl. 22:51 (CEST)

Dominic Adiyiah har gått til AC Milan + Feil trener[rediger kilde]

Får ikke til å endre tabellen nederst på sida, men Dominic skal ikke stå der, og det er ikke lenger Anders Grönhagen som er trener, men Tom Nordlie... Forresten er det en god del andre feil også. Raymond Kvisvik har f. eks. gått til Kvik Halden

Marcus93 18. nov 2009 kl. 16:46 (CET)

Kan noen se litt på den engelske versjonen?[rediger kilde]

Jeg tror vedkommende som har skrevet enkelte setninger på den norske versjonen, også har skrevet deler av den engelske. Ser i hvert fall tegn til de samme skrivefeilene, som stor bokstav på ord som ikke er egennavn. Sjekk diskusjonen på den engelske versjonen og se om ikke det er muligheter for å skrive om det hele.

For øvrig syns jeg at det burde være linket til klubbens historie som er gjenfortalt på en praktfull måte på ffksupporter.net. Jeg vet at hovedlinken ligger i bunnen sammen med de to andre sidene, men få tenker kanskje tanken på å gå inn der for å finne hele historien. Jeg gjør ikke noe med det, for andre har sikkert satt seg bedre inn i normene for hvordan andre sider har blitt lagt opp.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.208.224.65 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei. Om du vil ha gjort noe med historiebiten er det sikkert best å bare kjøre på selv. De som skriver mest om fotball her, bruker mye tid på å holde oss kontinuerlig oppdtaterte (og gjør en kjempejobb med det), så om noen vil skrive om historien til et lag (noe som er svært interessant) er det kjempeflott. Lykke til! Mvh 3s 23. aug 2010 kl. 11:15 (CEST)

Trenger oppdatering på dagens spillergruppe[rediger kilde]

Er det noen som vet hvordan man endrer på oversikten over dagens spillere nederst på siden? Jeg får det ikke til, men kan nevne at Christian Gamboa står som midtbanespiller, men er forsvarspiller. I tillegg er ikke lenger Agim Shabani i klubben. Han gikk til Moss. Mvh --Scout 7. mar 2011 kl. 17:04 (CET)

Hei, du finner spillermalen her: Mal:Fredrikstad FK. Fint hvis du kunne oppdatere den! =) Mvh. lil2mas 7. mar 2011 kl. 16:50 (CET)
Takk for raskt svar! Flyttet spillerne dit de hører hjemme. La også Thomassen under forsvarspillere da han sikkert kommer til å figurere som venstreback. Mvh --Scout 7. mar 2011 kl. 17:06 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fredrikstad Fotballklubb. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 14:18 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fredrikstad Fotballklubb. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 21:21 (CEST)[svar]