Diskusjon:Fredrik Hossmann

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Redigering av artikkelen ned til «normalt nivå»[rediger kilde]

Artikkelen er redigert ned til et «normalt nivå». Slik artikkelen står nå http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Fredrik_Hossmann&diff=6070675&oldid=5953785, har den en form og lengde som imiterer biografier over langt betydeligere og kjente kunstnere. Artikkelen bærer videre preg av å være en CV og den mangler fullstendig kilder og henvisninger fra tredjepart. Videre består den for en stor del av namedropping, særlig første del.

Ved Bibsys-søk kommer 7 publikasjoner opp, hvorav 3 gjelder samme bok (Gutten med de store ørene). Dette er oppført som en bok på 30 sider. http://ask.bibsys.no/ask/action/result?cmd=&kilde=biblio&kilde=emneportal&kilde=forskpub&kilde=forskpro&lang=nb&q=Fredrik%20Hossmann

I artikkelen er det listet opp mengdevis av filmer, videoer, forestillinger, konserter, og kurs kunstneren skal stå bak. Jeg har prøvd å få noe av dette verifisert ved søk, men uten resultat. Under eksterne lenker er det oppført flere sider.

Lenken: Om utstillingen på Deichmanske går direkte til http://oslopuls.aftenposten.no/ og inneholder ikke noe info. Ord på gaten-lenken peker direkte til personens blogg og ved å klikke på Hjemmesiden videresendes man til samme sted. Fredrik Hossmann podcast-lenken gir ikke noe resultat. Ved å klikke på lenken poeten.no, får man som resultat:The page cannot be found

På bakgrunn av overnevnte, har jeg redigert artikkelen ned og satt inn en kilde. Nye innføringer av meritter må dokumenteres med kildehenvisninger.Mvh.Anne-Sophie Ofrim 2. okt 2009 kl. 10:50 (CEST)