Diskusjon:Fotballklubben Bodø/Glimt/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bildet av avisforsida[rediger kilde]

... til Nordlands-Framtid kan da umulig være knyttet til lov om opphavsrett? Det er jo bildet av en vare, foto et gav jo ikke noen informasjon om journalistens åndsverk fra 1975.

Jeg er ingen ekspert, men ville tro Nordlands Framtid/Avisa Nordland har opphavsretten. Jeg tror at hvis jeg hadde tatt et bilde av forsiden av dagens Aftenposten, og kun det, for så å legge det ut, så ville de ikke være helt fornøyde. Uansett så ble bildet merket med Mal:?-bilde 9. juli, og først slettet 17. november, uten at noen endret statusen i mellomtiden. --Torstein 1. des 2005 kl.13:12 (UTC)

Hva omfattes av opphavsretten?[rediger kilde]

Hva som omfattes av opphavsretten er en interessant problemstilling for wikipedia. Finnes det noen side for å diskutere dette? Hva som omfatter opphavsretten bør diskuteres og avklares på et generelt grunnlag.

Jeg er enig i at overnevnte avisside er et tvilstilfelle. Men hvor går grensen?

Dette er jo svært viktig å få avklart slik at vi i felleskap kan øke kvaliteten på innholdet i wikipedia.

Å legge ut private bilder av et kunstverk, bok, objekt osv. - er det lov? F.eks. hvis jeg fotograferer et maleri av Munch, kan jeg da legge det ut på wikipedia?

Et annet spørsmål er hvor gammel skal et fotogtafi være for at opphavsretten forsvinner? Jeg vet at aldersgrensen for opphavsretten for bøker i Norge er 70 eller 80 år. Men hva er aldersgrensen for fotografier eller musikk?

Det er 70 år etter fotografens død som gjelder for fotografier også. Du kan ta opp saker på Wikipedia:Tinget, eventuelt lete i arkivene, da det sannsynligvis har blitt diskutert før. --Torstein 2. des 2005 kl.10:22 (UTC)

Trykkleifur ?[rediger kilde]

Tilgi min eventuelle uvitenhet, men er «marratontabellen» noe som eksisterer? Er det egentlig snakk maratontabellen? Og hvis det siste, hvorfor dét egentlig? Sammenhengen tyder på at de ikke er snakk om tabell for maraton, men fotball... --Finn Bjørklid 1. sep 2006 kl. 09:18 (UTC)

Maratontabellen er rett. Et annet navn er "den evige tabellen" (brukes en del på tysk), siden det her er snakk om tabellen som fremkommer når man summerer lagenes poeng over alle sesonger. Sam Vimes 3. sep 2006 kl. 07:26 (UTC)

Logo eller ikke logo?[rediger kilde]

Hvorfor blir logoen til Bodø/Glimt lagt inn og fjernet med jevne mellomrom?

Er logoen forbudt å lege ut? Ser at siden om Hamarkameratene har logoen til klubben øverst i infotabellen slik det var på Glimt sin side.

Spillerstallen[rediger kilde]

Er det nødvendig å ha en egen bolk i artikkelen med nåværende spillerstall når man kan se hele stallen nederst på siden (hentet fra Mal:Bodø/Glimt)? Det holder vel å ha ett sted å oppdatere? SaraS 14. feb 2007 kl. 22:27 (CET)

Sånn som spillerstallen ser ut på siden her er den ikke nødvendig med tanke på den nederst, men jeg syns det ser bedre ut slik det er på for eksempel Ham-Kam. Se forøvrig her: Bruker:Beavis/Forslag til fotballmaler. --Torstein 14. feb 2007 kl. 23:23 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fotballklubben Bodø/Glimt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 19:50 (CEST)[svar]