Diskusjon:Forbrukertilsynet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

@Annikdance, 84.208.53.16: Har inte artikeln nu blivit litet ohistorisk?

Alla utom én av dem som nu står på listan under rubriken Ledere var ju forbrukerombudsmenn, icke forbrukertilsynsdirektører. Jag tror att denna ändring tog bort för mycket av historien. Jag tycker också att artikeln bör ligga i Kategori:Norske statlige myndigheter, men också ligga kvar i Kategori:Norske statlige ombud, så länge som detta också är den artikel som behandlar myndigheten under det äldre namnet.

(Ursäkta svenskan!) Jörgen B (diskusjon) 6. jun. 2019 kl. 22:38 (CEST)[svar]

@Annikdance: Du har inte svarat på min fråga, och varken du eller någon annan har redigerat artikeln under det senaste året. Jag förmodar att detta betyder att du inte har starkare åsikter om den. Jag gör därför ett försök att redigera (och därmed delvis återställa) enligt mitt förslag ovan. Om du tycker att det blir dåligt, så får du gärna rätta eller återställa det, men också gärna förklara varför.
(Jag kanske skall förklara att orsaken till att jag är intresserad är att jag till och från försöker utvidga och bättre organisera artiklar om olika slags ombudspersoner på olika wikipedior, bland annat på nowiki.) Jörgen B (diskusjon) 19. aug. 2020 kl. 22:08 (CEST)[svar]