Diskusjon:Folkebevegelsen mot innvandring/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg satte objektivitetstagg[rediger kilde]

..på denne fordi jeg var med til Arendal i 1989, og det ble såvisst ikke dengt løs på noen fra FMI (men noen del av de som var der fra Oslo ble kastet i Pollen, to stykker ble slått ned, og en røykbombe ble kastet inn på bussen jeg var med i). Jeg ville foretrekke om andre skriver det om, ettersom jeg var med på det hele og vanskelig kan dekke det helt objektivt. Cnyborg 21. des 2004 kl.16:24 (UTC)

Jeg kommenterte ut alt som hadde med «dengingen» å gjøre. Jeg har ikke spesielt mye kjennskap til saken - bortsett fra at jeg husker det fra nyhetene rundt den tiden - men jeg antar at det neppe var bare én side som trådde over streken. :) --Toreau 21. des 2004 kl.18:30 (UTC)
Dette er nå endret fra å være et torgmøte til å være et landsmøte av en anonym bruker. Hva er riktig? — Jeblad 9. apr 2006 kl.07:38 (UTC)

La oss si at FMI ikke er en rasistisk organisasjon (!). Organisasjonen er likevel forbundet med rasisme flere ganger i sin historie og dertil hører under kategorien rasisme. Jeg minner om at kategorien ikke heter rasister / rasistiske organisasjoner. Kommer det ikke gode argumenter for hvorfor denne kategorien ikke skal nyttes her, vil jeg legge den til med det første. mvh Mr. Hill 23. jan 2008 kl. 01:36 (CET)

Artikkelen nevner ikke noe om rasisme (bortsett fra trefninger med antirasister). Jeg synes ikke den skal knyttes opp mot kategorien før det kommer frem av artikkelen hvorfor. Btd 23. jan 2008 kl. 20:30 (CET)

Var det ikke sånn at dette angrepet uttafor Arne Myrdahls hjem i Arendal viste seg å være knytta til hjembrent-salg, og slett ikke ha noe med antirasister å gjøre? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 148.122.12.14 (diskusjon · bidrag) 19. sep 2011 kl. 21:12 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)