Diskusjon:Flora (kommune)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Flora»)

dette er objektivt Dette usignerte innlegget ble skrevet av 89.20.224.2 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Eg fjerna idyllisk (rekna med det var det du sikta til) sidan det er svært vanskleg å skilje mellom kva som er eit idyllisk rekreasjonsområde, og kva som ikkje er det. --Simenmyk 6. jun 2007 kl. 22:59 (CEST)


Deskriptiv estetikk er m.a. oppteken av å klargjere kva som vert oppfatta som vakkert på ulike stadar og til ulike tider. Dersom ein fjernar omgrep frå teksten som har med estetikk å gjere, misser teksten viktig informasjon.

Du skal ikkje vere så redd omgrep som har med estetikk å gjera. Folk har faktisk nokså lik oppfatting av kva som er idyllisk i norsk natur. Eg er såleis usamd med deg i at det er vanskeleg å gjere skilje mellom det vakre og det stygge. Derimot kan det vere vanskelegare å definere kvifor folk oppfattar noko som vakkert (evt. idyllisk), og noko anna som det motsette.

Skriv for øvrig inn søkeorda vakkert og idyllisk i søk på Wikipedia og sjå kor ofte omgrepa er brukte (Relevans). Du får det travelt dersom du vil fjerne frå tekstane alle ord som har med estetikk å gjera. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 89.20.224.2 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Flora. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. sep. 2017 kl. 23:55 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Flora (kommune). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. feb. 2021 kl. 15:54 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Flora (tidligere kommune). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. des. 2021 kl. 06:15 (CET)[svar]