Diskusjon:Finsk film

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, dette er min/vår første wikipedia-artikkel og det er ett par komplikasjoner rundt denne artikkelen jeg gjerne vil informere om.

Vi er tre studenter ved Høgskolen i Lillehammer (HIL) og har under faget Nordisk film følgende obligatoriske oppgave/arbeidskrav.

Opprett enn en Wikipedia-artikkel med følgende kriterer :

- Gruppa skal gi et riss av nasjonens filmhistorie, med fornuftige (og etablerte?) periodiseringer. Skal gi en forståelig oversikt som inneholder det karakteristiske ved nasjonens filmkultur og filmpolitikk.

- Hvert gruppemedlem skal skrive minst 5 regissør-portretter med komplett filmografi. Dessuten minst 3 filmomtaler.(dette blir til sammen 15 regissørportretter og 9 "filmomtaler". Vi holder oss nok unna en subjektiv filmomtale og forholder oss mer til fakta om filmen. en filmomtale virker ikke videre leksikalt.)(disse portrettene og filmene dukker nok opp som egne wikipedia-sider, som vi linker til fra denne teksten)

- Relevant lenkesamling til viktige institusjoner og organisasjoner innen nasjonens filmkultur

Oppgaven skal være levert innen mandag 17 nov, så vi har nok å gjøre fram til den tid.

Det jeg håper på er at denne artikkelen kan være litt Work in Progress så vi kan oppdatere deler av den på forskjellige tidspunkter. Jeg hadde håpet på at dere kunne akseptere en litt halvferdig artikkel mens vi gjør ferdig syntakst og innhold.

Vi skal nok passe på oppdatere den til en leksikalsk standard innen mandag.

MvH Caffeinecalc 12. nov 2008 kl. 11:18 (CET)

Det dere ber om er at vi skal akseptere hvordan Wikipedia fungerer. En halvferdig artikkel er OK, så lenge det som står har en viss verdi. (Det er heller en-setnings artikler som står i fare for å bli slettet.) Nå har dere også fortalt at dere vil fortsette arbeidet, så vi vet hve dere holder på med. Legg merke til at malen {{under utvikling}} har blitt lagt til øverst i artikkelen; dette er også en måte å fortelle andre at noen holder på med artikkelen, selv om den foreløbig ikke ser helt ferdig ut. Stå på karer! Bare spør hvis dere lurer på noe. V85 12. nov 2008 kl. 12:20 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Finsk film. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 17:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Finsk film. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. feb. 2021 kl. 12:57 (CET)[svar]