Diskusjon:Fedon Lindberg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skrev om innledningen litt for å få frem den omfattende kommersielle aktiviteten som jo er det han er kjent for. Det blir litt feil å bare presentere ham som lege og spesialist i indremedisin. Han har ikke engang doktorgrad og har ikke noen nevneverdig bakgrunn som forsker og er heller ikke mer enn normalt erfaren som kliniker (han var vel assistentlege mesteparten av tiden han jobbet klinisk). At han er spesialist i indremedisin står dessuten allerede i artikkelen og trenger ikke gjentas i innledningen. De fleste leger blir tross alt spesialist i et eller annet noen år ut i karrieren. Det er 1 319 spesialister i indremedisin i Norge. Hariiet U 15. okt 2008 kl. 01:57 (CEST)

Jeg har igjen skrevet om denne. Artikkelen var skrevet i en rosende tone som minnet veldig mye om reklame, og mange påstander som vi neppe har annet enn Lindbergs ord for. Dette er jo en person med en aktivitet som er veldig omstridt, og som seriøse fagfolk og norske helsemyndigheter advarer mot og ikke tar seriøst. Mannen er ikke forsker og har ikke forskerkompetanse, og det er jo litt underlig at han skulle ha rett mens et samlet internasjonalt forskermiljø med norske og andre nordiske helsemyndigheter, samt Verdens helseorganisasjon, tar feil. Hariiet U 24. okt 2008 kl. 00:53 (CEST)

Det må nok også presiseres at det å være spesialist i indremedisin er en klinisk, ikke en akademisk/forskningsmessig, kvalifikasjon, som ærlig talt ikke har så fryktelig mye med ernæring å gjøre (hvertfall når det kommer til et nivå hvor man vil utfordre eksperter på nivå med Kaare Norum eller norske helsemyndigheter). Hariiet U 24. okt 2008 kl. 01:01 (CEST)


Er det med hensikt at du konsekvent beskriver Lindberg som en slanker, en som driver og slanker folk og forfekter slanketeorier. Han er jo ikke noe mer en slanker enn feks Kaare Norum. Han har alltid selv poengert at det han forfekter er permanente livsstilsendringer, og ikke slankekurer. Det er hans kritikere som sier han driver med slanking.

Og jeg som trodde slanking var hele poenget med virksomheten hans? Om du kaller det slanking eller "permanent vektreduksjon" i reklamen blir vel ett fett. Hariiet U 29. okt 2008 kl. 20:30 (CET)

I'd like to request a partial translation of this page to English. I'm curious about what the critics have to say about his diet.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 93.125.182.146 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Låsing[rediger kilde]

Kan noen låse artikkelen opp for en periode så jeg kan presisere kategoriene? Keanu 27. des 2009 kl. 19:18 (CET)

Evnt om noen med tilgang bare kan endre kategoriene ved å ta bort kategori:norske forretningsfolk, og legge til den mer presise kategori:norske gründere. Keanu 27. des 2009 kl. 19:22 (CET)
(Trodde jeg hadde kommentert her?) Den er god.[1] :) — the Sidhekin (d) 27. des 2009 kl. 19:47 (CET)

Fedon Lindberg fremstilles som en kvakksalver[rediger kilde]

Man må lure på hva slags agenda Hariiet U har. Er du Kåre Norum eller er det et snev av jantelov som driver deg? Med bakgrunn i at det kommer en lege fra Hellas som sier at Nordmenn bør begrense inntaket av karbohydrater og også sier at kokte poteter ikke er spesielt sunt, og når han da tjener penger på sin virksomhet, ja da sliter jo Ola Nordmann med å godta dette. Tenke seg til å pirke borti gamle norske matvaner.Hariiet U sliter mer enn de fleste. Nei, Fedon driver ingen "slankeklinikk". Fedon prediker et balansert kosthold som skal gi varig kostholdsendringer og en mye sunnere livsstil. At han da ikke er forsker og du feier Fedons "oppskrift" unna med flosete kommentarere som at "dette har vi bare Lindbergs ord for", viser dine totalt manglende kunnskaper om det aktuell emne. Dette er ikke noe Fedon har "funnet" på. Ta deg en tur på internett du, og oppdater deg litt om virkeligheten. Alternativet er å holde fast på eldgamle kostholdsråd som virker utrolig dårlig for mange mennesker.

Selve oppslagsartikkelen Wikipedia, er full av av feil og oser av typisk norsk missunelse og frykt for alt som er nytt. Men nå er jo ikke dette så nytt lengre, selv poteten har blitt tatt vekk fra 5 om dagen listen. Det tok 10 år med Fedon i Norge før det ble en realitet.

Til slutt, en kort kommentar til Hariiet U: steinalderkosthold + normal logikk tilsier at usunne karbohydrater er den store stygge ulven. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Peldon (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Teknisk struktur (tabel)[rediger kilde]

jeg, bruker Mathias -Ahoy!, endrer oppsettet hvor hr. Lindbergs bøker er listet opp. Før redigering var bibliografien sortert i med "bullets" eller prikk-listing. Ingenting av det som står skrevet endres, utelukkende formatering (hvordan teksten presenteres). 129.242.247.172 28. aug. 2022 kl. 19:22 (CEST)[svar]