Diskusjon:Fallosstein

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 17. juli 2014, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Jeg har en litt artig historie om en fallosstein. Wencke Slomann arbeidet ved Bergens museum etter krigen en gang. En gang var hun i Sogn på et oppdrag, og skulle da også hente en fallosstein inn til museet. Hun fikk etter en del mas fått steinen om bord i båten til Bergen, og så kom styrmannen og skulle ha penger for frakten. Men han lurte fælt på hva dette var, han klarte ikke kategorisere denne gjenstanden. De hadde forskjellig pris på forskjellige varer, må vite. Wencke satte i gang en lengre kulturhistorisk utredning, og styrmannen fikk rundere og rundere øyne. Da hun stoppet for å trekke pusten, skrev han ut en billett i full fart. Hva som sto på billetten? Jo: «1 avgud - kr. 2,50».

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fallosstein. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. apr. 2019 kl. 22:09 (CEST)[svar]