Diskusjon:Eternal Darkness: Sanity’s Requiem

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Eternal Darkness: Sanity’s Requiem er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Start-nivå på kvalitetsskalaen.
Lav Denne artikkelen er av lav prioritet innen sitt emne.

trenger noen bilder som evt kunne gjort artikkelen bedre. Jeg er personlig ikke noe særlig teknisk, så det ville vært fint om noen la det ut for meg. Jeg ville foretrukket ett av spillkoveret (europeisk), og ett eller flere bilder av karakterene.

Jeg tviler på at slike bilder er tilgjengelig med en lisens som vi kan bruke. en:Image:Eternal Darkness box.jpg kan nok brukes på engelsk Wikipedia, men her skal alt være åpent. Og tenker du «tekniske» løsninger, så se Hjelp:Bildeopplasting#Du har tatt et skjermbilde av et TV-program, en film eller et dataprogram – kortversjon: Slike bilder vil bli slettet.the Sidhekin (d) 31. mai 2008 kl. 01:17 (CEST)[svar]


Men hvorfor kan man ikke bruke det bildet på norsk wikipedia? jeg har sett artikler på div wikipediaer der de har samme bilder som på den engelske.(f.eks den finske har det spillkoveret) --81.166.88.105 9. jun 2008 kl. 18:51 (CEST)

Vi følger norsk lov. mvh Candyman777 9. jun 2008 kl. 18:54 (CEST)
Men dersom det er ett bilde som er tatt av produsenten av produktet, bilder som er laget for å "promotere" produktet, f.eks screenshots som man kan finne på omtrent alle sider, av hva som foregår "ingame" osv. Jeg tenkte noe àla (http://media.cube.ign.com/media/015/015887/imgs_1.html)

81.166.88.105 19. jun 2008 kl. 02:26 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eternal Darkness: Sanity’s Requiem. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. jul. 2023 kl. 05:09 (CEST)[svar]