Diskusjon:Empire State Building

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Søkeordet bør endre til Empire State Building, ettersom det fremdeles finnes flere røde lenker med denne skrivemåten. 91 4. jan 2005 kl.22:33 (UTC)

At det finnes lenker er i seg selv ikke noen grunn til å endre det, mener jeg. Men jeg synes det bør være enten engelsk skrivemåte (Empire State Building) eller oversettelse (f.eks. Empire State-bygningen). Slik det står blir det bare engelsk med norsk skrivemåte. Cnyborg 4. jan 2005 kl.23:05 (UTC)

Overlapping av bilder[rediger kilde]

På maskinen jeg sitter på nå overlapper bildet til høyre med panoramabildet i Firefox. I MSIE er imidlertid panoramabildet plassert under bildet til høyre, med det resultat at det er masse hvit luft mellom teksten og panoramabildet. Det er uansett ikke noe fint, er det noen som har noe i mot at jeg kaster ut panoramabildet? Kjetil Ree 2. jun 2006 kl.19:01 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Empire State Building. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2017 kl. 23:31 (CEST)[svar]