Diskusjon:Ekseption

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Beggar er ikke en sang[rediger kilde]

Pr. 3. januar 09 stod det å lese: "Ekseptions mest kjente og populære sang er antagelig Beggar Julia’s Time Trip med vokal ved Michel van Dijk." Dessverre er dette ikke en sang som eksisterer. Dessuten er det ingenting i bandets historikk som tilsier at den langspilleren var den mest populære. Jeg tror at setningen bare betyr at den som skrev den liker plata, og jeg har derfor fjernet setningen. Kan noen fremskaffe salgstall, hadde det vært skjønt. Wurdnurd 3. jan 2009 kl. 22:01 (CET)


Bruk av versaler - Beggar Julia's time trip[rediger kilde]

Såvidt meg bekjent finnes det ikke en regel om at et norsk leksikon skal følge US-amerikansk versalsedvane for nederlandske album. Følgelig tror jeg at plata i et norsk leksikon heter det samme som i et nederlandsk, altså Beggar Julia's time trip. Kommentar? Wurdnurd 3. jan 2009 kl. 22:01 (CET)


Artikkel endret en god del[rediger kilde]

Jeg har prøvd å rydde litt i artikkelen i dag, og det ble til at mye ble skrevet helt på nytt. Samtidig er en del feilaktige data rettet. Dette arbeidet er uferdig, og jeg ber spesielt om hjelp med norsken. Wurdnurd 4. jan 2009 kl. 00:30 (CET)