Diskusjon:Egalisering

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Død lenke[rediger kilde]

Under automatisk robotkjøring blei det oppdaga at følgende eksterne lenke var ødelagt. Vennligst sjekk om lenka faktisk er ødelagt, og fiks eller fjern den om det er tilfellet. Les mer…

JhsBot * 20. mai 2006 kl.12:40 (UTC)

Fikset. Zigkill 27. des 2006 kl. 18:48 (CET)

Artikkelens objektivitet og gramatikk.[rediger kilde]

Jeg vil bare opplyse om at jeg ikke fant artikkelen spesielt objektiv, velformulert eller gramatisk korrekt.

Artikkelens objektivitet er etter min mening meget viktig når det kommer til dens tema. Globalisering er et emne hvor mange har forskjellige meninger når det kommer til om det er en positiv eller negativ ting, noe som da automatisk gjør Egalisering til et begrep som her bør defineres med ytterst objektivitet, noe som ikke gjennomføres da artikkelen tydelig bærer preg av å være skrevet av en som er mot globalisering.

Hva angår vanlig gramatikken i artikkelen, er den helt horribel.

Setninger som : "[...] deres knøttliten hjemplanet blir høynet" og "Denne aspekten i globaliseringen bør ikke diskrediteres" - er grufulle. Syntaksen og semantikken, samt diverse bøyninger, sømmer seg rett og slett ikke i artikkelsjangeren.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Rstkj (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelen er merket med at den trenger opprydding, så det er bare å sette i gang. :-) Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 28. jan 2010 kl. 11:07 (CET)