Diskusjon:Dronning Maud Lands historie

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Tidligere anbefalt artikkel Dronning Maud Lands historie var en anbefalt artikkel, hvilket betyr at den tidligere ble vurdert som spesielt lesverdig, til inspirasjon for andre tekster og noe av det beste Wikipedia kunne by på. Artikkelen holder imidlertid ikke lenger den standard som forventes av slikt innhold. Se denne diskusjonen for en begrunnelse av artikkelens revurdering.
Underprosjektets logo Artikkelen Dronning Maud Lands historie er del av underprosjektet Antarktis, som søker å øke antall artikler relatert til Antarktis og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
B Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå B på kvalitetsskalaen. (Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.

Ønskeliste: Forskning i Antarktis · Antarktis' geografi

Hvorfor har denne artikkelen fått opprydningsmerke? Det kunne kanskje vært noen underoverskrifter, men er det noe mer? –Peter J. Acklam 15. feb 2005 kl.06:42 (UTC)

Egentlig ikke. Artikkelen burde vært stykket opp litt bedre. Mulig det ikke kvalifiserer til opprydning, men førsteinntrykket jeg fikk var iallfall at artikkelen var (vanskelig å ordlegge seg) «ustrukturert». --Toreau 15. feb 2005 kl.12:27 (UTC)
Det var litt uhåndgripelig. Artikkelen er inndelt i avsnitt. I forbindelse med at jeg ryddet opp i formatering og typografi leste jeg gjennom den flere ganger. Den er godt skrevet. Jeg kan legge inn noen overskrifter. Jeg tror det blir bra da. –Peter J. Acklam 15. feb 2005 kl.12:45 (UTC)
Synes den er mye bedre nå, iallfall. Mulig det er jeg (og bare jeg) som har en slags fetisj for slikt...? :) --Toreau 15. feb 2005 kl.13:30 (UTC)
Jeg tror du leser for mye tegneserier og blir litt skremt av så mange ord etter hverandre – og ingen bilder… ;-) –Peter J. Acklam 15. feb 2005 kl.13:44 (UTC)

Innledning[rediger kilde]

Denne artikkelen trenger en innledning som kort forklarer hva Dronning Maud Land er, hvor det ligger, og som inneholder en kort oppsummering av historien. Zerblatt 4. sep 2006 kl. 15:57 (UTC)

Kildelisten bør også fornorskes. Zerblatt 24. sep 2006 kl. 10:26 (UTC)

Nedgradering[rediger kilde]

UA-vedlikehold: Saken er praktisk talt referanseløs; det er helt uholdbart for en Anbefalt artikkel. Den bør fratas anbefalingen dersom det ikke blir foretatt omfattende utbedringer i så måte. Asav 3. okt. 2018 kl. 12:30 (CEST). Nedgradert