Diskusjon:Diskusjonsforum

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det noe som sier at vi bare kan ha norske forumsystemer?? Min link til Yuku ble fjernet. Yuku lar brukere velge språk i oppsettet. Synes jo ikke akkurat usenet linken var særlig informativ.--Askeladden 23. feb 2008 kl. 17:02 (CET)

Ingen av forumsystemene som er oppført er norske, så vidt jeg kan se. Jeg vet ikke hvorfor Yuko ble fjernet, men jeg antar det kommer av at listen allerede er altfor lang. Se Wikipedia:Hva Wikipedia ikke er. Usenet er nå utvidet, og forhåpentlig en smule mer informativ. — Nivix 23. feb 2008 kl. 17:54 (CET)
Veldig bra! Listen er jo full av manglende lenker, bare navn. La til ref istedet.--Askeladden 25. feb 2008 kl. 18:44 (CET)
Vi er litt paranoide når det gjelder spam her på Wikipedia. (Og det har vi god grunn til.) Det er sikkert derfor lenken ble fjernet; når en "ukjent" bruker legger inn en ekstern lenke, kan det hende at noen "rydder" den bort litt for fort, uten å sjekke nøye nok om den er nyttig eller ikke (eller om det virkelig er spam eller ikke). - Soulkeeper 13. mar 2008 kl. 10:21 (CET)

Hva med å lage en side som lister opp alle norske diskusjonsforum?[rediger kilde]

Og hvorfor er kvinneforumet der? Er det mer betydningsfullt enn andre? Uansett, her lister man jo opp software i første omgang, så for i neste å nevne spesifikke forum? Forstår at VGD er der - er vel norges desidert største forum. Men en side hvor alle (så godt som mulig) norske forum var listet opp, gjerne med forskjellige sjangre - brukere kanskje - kunne vært svært interessant.

Jeg besøker regelmessig en ca. 20 norske forum i tillegg til en rekke utenlandske. Kunne jo vært svært interessant om det for eksempel var flere forum i samme sjanger og jeg kunne finne dem her. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.19.198.250 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

"Norsk freakforum" - freak.no[rediger kilde]

Norsk freakforum er et rusrelatert forum, for LSD og lignende ulovlige ting. Å liste det sammen med disse andre forumene hører ikke hjemme. Startet av en som kaller seg "Iblis" altså den muslimske Satan. Slike sider burde jo vært lagt ned, selvfølgelig. Nå er jo kvaliteten på mange online forum lav, men å støtte noe, og linke til noe som er direkte ulovlig og svært tvilsomt blir vel heller merkelig.