Diskusjon:Dinamo

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i mars 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Informasjonen i denne artikkelen er utdatert[rediger kilde]

NB! Jeg jobber i Dinamo, og vil derfor ikke redigere artikkelen selv, men jeg ser at den inneholder faktafeil og utdatert informasjon, og håper at noen har lyst til å vurdere om oppdatert informasjon kan legges inn.

I brødteksten:

  • Dinamo Story AS ble delvis kjøpt opp av nederlandske Eyeworks i 2010, og byttet som følge av dette navn til Eyeworks Dinamo[1]. I 2014 ble Eyeworks Dinamo solgt til Warner Brothers[2]
  • Når det gjelder priser som Dinamo har vunnet, er listen som ligger der svært mangelfull. Dinamo har vunnet en rekke priser gjennom årene for arbeid for kunder som Gjensidige[3], Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap[4], Antirasistisk senter[5] [6], Statens Vegvesen[7], m. fl. Helsedirektoratet, VG, Coop og Enova finner jeg ikke referanser for i farta.

I faktaboksen:

  • Dinamo Story AS er ikke lenger et datterselskap av Dinamo Norge AS[8]
  • Hølje Tefre har tatt over som adm. dir. etter John Arne Medalen i både Dinamo AS[9] og Dinamo Norge AS[10]
  • Det er nå om lag 70 ansatte i Dinamo AS[11] og Dinamo Norge AS[12]

Referanser[rediger kilde]


Kommentarer[rediger kilde]

Har du lenker eller henvisning til aviser som forteller dette også? De trengs når artikkelen oppdateres. 85.167.121.162 13. jan. 2015 kl. 12:50 (CET)[svar]
Ja, har lagt inn det nå. Peho83 (diskusjon) 13. jan. 2015 kl. 13:57 (CET)[svar]