Diskusjon:Den Norske Turistforening

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lite informasjon om turistforeningen[rediger kilde]

Det er ikke vanskelig å finne interessant informasjon om turistforeningen på nettet. Jeg er begynt på hyttene som jeg kjenner litt til på Stavanger turistforening. Hvis noen andre starter med de andre foreningene og andre hyttene så hadde det vært fint. Her er jo også uante muligheter for kategorier. HEH 14. feb 2008 kl. 14:38 (CET)

For en tid siden lagde jeg artiklene om blant annet Trollheimshytta, Jøldalshytta og Storfiskhytta. Vi bør i alle fall gjøre slik at hyttene har nogenlunde samme oppbygning. Kasschei 17. feb 2008 kl. 12:38 (CET)
Jeg er helt enig om oppbyggingen, din oppbygging og dine artikker var helt supre. Du har lagt ned utrolig mye arbeid i dette, kanskje kan det virke litt voldsom for noen, men som en mal er de helt bra. Så får vi legge til mer informasjon etthver - super arbeidHEH 18. feb 2008 kl. 23:26 (CET)

Dnt.no - kan noen oppdatere ?[rediger kilde]

Jeg forsøkte å oppdatere web-adressen til DNT på Wikidata, men det funket ikke. Kan noen som er litt mere kyndig/lokalkjent oppdatere dette ? Adressen som nå står, er "www.turistforeningen.no", men det som er den aktive siden deres, er "www.dnt.no". På forhånd takk... --Autokefal Dialytiker (diskusjon) 14. jun. 2021 kl. 21:02 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Den Norske Turistforening. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. mar. 2022 kl. 17:54 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Den Norske Turistforening. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. jan. 2024 kl. 04:07 (CET)[svar]