Diskusjon:Davy Wathne

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Davys uttallelse om at han skal svømme naken over vågen dersom Brann blir serimester gjaldt bare inneværende sesong når han uttalte dette. Dette ifølge ham selv i nettmøte [1] på TV 2s nettsider.

Det var i så fall i 2002. Men i følge dette referatet fra et møte i 2004, lovet han å svømme hvis Brann vinner serien før han dør. Det kan virke som at Davy har fått kalde føtter... Jeg fjerner saken inntil det blir klart hva som er korrekt. --Kissa 14. jun 2006 kl.12:47 (UTC)

"Trengs" vs "er nødvendig"[rediger kilde]

 I 2009 uttalte han at: «Rødt er ubestikkelige og driver ikke med politisk hestehandel for å komme i lukrative posisjoner» som grunn til hvorfor partiet trengs på Stortinget.

Virkelig? Er det ikke bedre å skrive «... hvorfor partiet er nødvendig på Stortinget»? --Trond Endrestøl (diskusjon) 6. jun. 2017 kl. 08:02 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Davy Wathne. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 23:01 (CEST)[svar]