Diskusjon:Clare Sewell Widerberg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dødsår[rediger kilde]

Når døde han? Nå står det både 1954 og 1957. Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 21. jun 2013 kl. 21:20 (CEST)

Hei Anne-Sophie jeg skal rette på det, det riktige skal være 1957. Det er brorens kone som døde 1954, så her har det skjedd en glipp. Se artikkel om slekten her: http://www.genealogi.no/mediawiki/index.php/Widerberg_(slekt) --David Widerberg Howden 7. jul 2013 kl. 17:57 (CEST) Finner ikke hvor det skal stå 1954, men mulig det var i en annen artikkel (Rettet opp i artikkelen om slekten Sewell)

Opprydding[rediger kilde]

Hei Ordensherre. Jeg har fjernet ordlyden "regnet som en av Norges viktigste militærhistorikere" da jeg ikke har referansen foran meg akkurat nå, tror det var i Hvem hva hvor? eller noe sånt, uansett så var han regnet som en av de fremste på sitt felt og blir fortsatt brukt som referanse i bøker om bla. Akershus festning, Munkholmen og Halden. I tillegg har jeg lagt til kilder for artikkelen, så da burde den være i orden. Det nærmeste jeg kommer akkurat nå er dette: I Ætt og by, side 212: http://www.nb.no/nbsok/nb/6fc8a8c863d58dda5841ad7f9c656e69?index=1#219 blir han omtalt av Arno Berg som "Vår fremragende og uhyre flittige fortifikasjonshistoriker C. S. Widerberg har især gått inn for å klarlegge denne utvikling. Hans hovedverk er Akershus festning, et bidrag til dens bygningshistorie inntil utgangen av Christian IV`s regjering........" --David Widerberg Howden 12. jul 2013 kl. 14:36 (CEST)
God ettermiddag. Tillot meg å presisere sidetall og legge til fulltekstlenker for litteraturen der han er omtalt med biografiske detaljer. Samtidig tok jeg bort et par bøker der slike detaljer ikke kommer fram, og et par titler jeg ikke fant i bibliotekskatalogene. Jeg har også pusset litt på artikkelen og la til at han fikk Norsk Militært Tidsskrifts medalje for besvarelse av prisoppgave i 1920. Vennlig hilsen, – Ordensherre (diskusjon) 12. jul 2013 kl. 15:59 (CEST)
Hei Ordensherre, veldig bra å få ryddet opp litt, men er ikke helt enig med at kilder som ikke finnes i bibliotekskataloger skal slettes. Slektsboken som han selv skal ha skrevet er flyttet til bibliografien, med lenke til digital versjon. Den som er skrevet om slektene Blom og Widerberg finnes også bare som manuskript, men er allikevel en kilde (primærkilde) til han som person og viktige hendelser i hans liv. Ellers veldig bra at du fant digital utgave av hvem, hva, hvor? og fikk ryddet opp ellers ;) --David Widerberg Howden 12. jul 2013 kl. 20:50 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Clare Sewell Widerberg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 13:37 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Clare Sewell Widerberg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 18:16 (CEST)[svar]