Diskusjon:Christian Krohg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Politikens Kunstleksikon via http://hjem.get2net.dk/scandinavian_art/KROHG/christian_krohg__1852.htm :
og inspireret af tankerne i realismen valgte han hovedsagelig motiver fra hverdagslivet - ofte fra dets mørke eller socialt tilbagestående sider. Særlig kendt er hans malerier af prostituerede, og han skrev en roman, Albertine (1886), over samme emne.

Wikipediaartikkelen:
Inspirert av realismens tenkere valgte han hovedsakelig motiver fra hverdagslivet, ofte fra dets mørke eller sosialt tilbakestående sider. Særlig kjent er hans malerier av prostituerte, og han skrev en roman, Albertine (1886), om samme emne.

Fra dansk wikipedia:
Inspireret af realismens tænkere valgte han hovedsagelig motiver fra hverdagslivet, ofte fra socialt svagere stillede grupper i samfundet. Særlig kendt er hans malerier af prostituerede, ligesom han skrev en roman, Albertine (1886), om samme emne.

Politikens Kunstleksikon via http://hjem.get2net.dk/scandinavian_art/KROHG/christian_krohg__1852.htm :
Krohgs kraftige og ligefremme stil gjorde ham til en af de førende skikkelser i bevægelsen fra romantik til naturalisme, som er karakteristisk for norsk kunst i denne periode. Gennem sine ophold på Skagen, hvortil han ankom første gang i 1879, fik han betydning for Anna Ancher og Michael Ancher.

Wikipediaartikkelen:
Krohgs kraftige og likefremme stil gjorde ham til en av de førende skikkelser i bevegelsen fra romantikk til naturalisme, som er karakteristisk for norsk kunst i denne perioden. Gjennom sine opphold på Skagen, hvor han ankom første gang i 1879, fikk han betydning for Anna Ancher og Michael Ancher.

Fra dansk wikipedia:
Krohgs kraftige og ligefremme stil gjorde ham til en af de førende skikkelser i bevægelsen fra romantikken til naturalisme, som er karakteristisk for norsk kunst i denne perioden. Gennem sine ophold i Skagen, hvor han ankom første gang i 1879, fik han betydning for Anna og Michael Ancher.


--Jorunn 1. sep 2006 kl. 13:18 (UTC)

Kursiv tekst tilføyet av C 1. sep 2006 kl. 13:36 (UTC) - Har dansk wikipedia allerede blitt konfrontert med dette?

Artikkelen på da er opprettet 2. juli 2006, og i historikken på da oppgis «fra no.wiki». --Jorunn 1. sep 2006 kl. 13:47 (UTC)

Utvidelse / forbedring[rediger kilde]

Jeg mener at artikkelen om Christian Krohg er ufullstendig og har tenkt til å bidra med forbedirnger på den. I og med at jeg er nybegynner som bidragsyter på Wikipedia tar jeg gjerne i mot hjelp i prosessen. Mvh --Viceha (diskusjon) 19. nov 2012 kl. 13:24 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Christian Krohg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 12:39 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Christian Krohg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 17:21 (CEST)[svar]