Diskusjon:Chelsea FC/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Påstander krever referanse[rediger kilde]

Jeg fjernet redigeringen Denne mannen har tuftet hele sin formue på å stjele fra det russiske folk. Deramovitsj og andre oligarker har gjort mot Russland som nasjon har ført til død og sykdom blandt befolkningen. Derfor kan man altså dra den konklusjon at Chelsea Football Club som det fremstår i dag er en klubb bygd opp på blod, tårer og russiske liv. frem til noen kan vise til pålitelig referanse for at påstanden er riktig, og skrevet det om på en mer encyclopedisk måte. -- Atluxity 24. mai 2006 kl.21:11 (UTC)

Jeg har fjernet det samme tidligere i kveld. Uansett om forhold omkring Abramovitsj kan dokumenteres hører det ikke hjemme i denne artikkelen; på det meste kan man legge til at han er en kontroversiell person. At Chelsea er «bygd opp på blod, tårer og russiske liv» er en tåpelig påstand; det dreier seg om en som kjøpte opp klubben for tre år siden. Dette er politisk propaganda som ikke hører hjemme i Wikipedia; man får beskrive hva mannen eventuelt har gjort galt (med dokumentasjon) i en artikkel om ham, og la denne artikkelen være i fred. Cnyborg 24. mai 2006 kl.22:19 (UTC)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 20:51 (CEST)[svar]