Diskusjon:Byåsen Toppfotball

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva ble opprettet når?[rediger kilde]

I artikkelen står det at Byåsen Toppfotball er en del av Byåsen Idrettslag som ble grunnlagt den 30. oktober 1921. Dette er dårlig skrevet, da jeg med én gang ble usikker på om datoen refererte til fotballklubben eller selve idrettslaget. Vennligst presisér dette! Toreau 24. sep 2006 kl. 15:56 (UTC)

Har ikke så mye peiling på dette idrettslaget, men det er åpenbart at det er idrettslaget som ble stiftet i 1921 (det henter jeg ut fra logoen deres). Vet ikke når navnene Byåsen Toppfotball eller Byåsen Kvinnefotball dukket opp (historikkseksjonen på hjemmesiden gir ikke mye informasjon), men det hadde vært flott om noen med kjennskap til dette idrettslaget kunne spore det opp.

Når det gjelder språket hadde det stått Byåsen Toppfotball, som ble grunnlagt i 1921, er en del av Byåsen Idrettslag om det var fotballklubben jeg tenkte på. Selv om de nå kaller seg Byåsen Toppfotball har de nok drevet med fotball siden 1921, og da bør vi bruke dette årstallet i infoboksen TuborgLight 24. sep 2006 kl. 17:13 (UTC)