Diskusjon:Big Bite

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikler og deres formål...[rediger kilde]

Poenget med dette avsnittet er i grunnen todelt - for det første konstaterer jeg at man nå nettopp har lagt inn en fornuftig mellomløsning på spørsmålet om hvor disse salgsstedene befinner seg: At man nevner de statistisk, fordelt på noen områder, er en fin informasjonsbit, som ikke overvelder artikkelen, og, nota bene, som altså heller ikke kommer nær det som var problemet med en opplisting av alle enkeltsteder, som ville ha vært en utpreget "her-kan-du-spise"-reklame.

Så takk! for at man skriver ting i informativ hensikt med behørig avstand til reklamefenomenet - siden vi altså IKKE er et reklamemedium.

Det andre punktet er altså egentlig rett og slett dette punktet i en mere generell utførelse - vi er altså ment å være/produsere et generelt leksikon, som altså har noen linjer vi ikke skal overskride - og det er i grunnen det hele. Så takk for at man bidrar produktivt her, selv om dette altså er en noe marginal artikkel. Uansett, takk for jobben, og lykke til videre. Autokefal Dialytiker (diskusjon) 4. okt. 2022 kl. 03:47 (CEST)[svar]