Diskusjon:Betalt dansepartner

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bør tittelen på artikkel hete «leiedanser» , taxi dancer eller taxidanser?

Jeg har en liten mistanke om at norske aviser har brukt det engelske ordet, når de ikke har omskrevet begrepet («en dansepartner som hyres»).

Det kan synes som ordet «Taxi-dancer» finnes på tysk. (Men det ville ikke vært så rart, siden det var endel soldater fra USA, som var utstasjonert der etter 1945. (Endel flere av dem i Tyskland, enn i Norge.)--Lærarstudent 21. jun 2011 kl. 14:30 (CEST)

Gode nok referanser på utbredelse av ordet «taxidanser»[rediger kilde]

Artikkelen mangler referanse på ordet «taxidanser».

(Hvordan kan vi vise/bevise at vi ikke sitter her og finner opp ord?)

  • Hvordan kan vi vise/bevise at vi ikke sitter her og lager artikler på oppslagsord som ikke er utbredt på norsk?)
  • Hvis man stiller seg opp utafor ett av Oslos universiteter, hvor mange studenter eller ansatte (ut av hundre) er i nærheten av å begripe hva en taxidanser er?

Jeg finner ikke treff på ordet ordet, ved googling. Og ikke finner jeg det i 5-binds leksikonet som jeg har foran meg.

  • Oppslagsordet/artikkelnavn er kanskje ikke godt nok.--Lærarstudent 21. jun 2011 kl. 15:12 (CEST)
http://www.aftenposten.no/reise/article1408453.ece er det eneste stedet på norsk (bortsett fra wikipedia.no) hvor Google finner begrepet. Aftenposten bruker her delvis "gåseøyne" rundt ordet, personlig leser jeg det derfor som en foreslått oversettelse - så denne referansen er nok syltynn. Jeg fårstår ikke helt hvorfor du ikke fant ordet ved googling, hos meg kom det på andreplass etter Wikipedia. På tredjeplass kom forøvrig Adressa, men det er nok samme artikkel, så den referansen er nok kun en dublett. Mvh BjørnN 21. jun 2011 kl. 15:29 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Betalt dansepartner. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jun. 2017 kl. 04:46 (CEST)[svar]