Diskusjon:Barnebek

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mekonium vanligst[rediger kilde]

Jeg tror mekonium er mer vanlig enn meconium som alternativt navn på barnebek. __meco 31. jan 2007 kl. 18:40 (CET)

Jeg mener meco har rett i dette, etter å ha gjort en del forskjellige søk på norske sider. Jeg ser også at mekonium har omtrent dobbelt så mange treff som barnebek når begge begrenses til norske sider (ellers slår mekonium også ut på andre språk, mens barnebek får noen treff på dansk), og det jeg legger merke til er at en andel av treffene er steder hvor det står «Mekonium (også kalt barnebek)» eller lignende formuleringer. Inntrykket jeg sitter igjen med er at mekonium er et vanligere ord enn barnebek, også i tilfeller hvor teksten er rettet mot legfolk og ikke mot medisinere. Cnyborg 31. jan 2007 kl. 18:47 (CET)
Rettet til k i artikkelen. Men den bør ligge på barnebek da dette er den betegnelsen som brukes av helsesøster og helsestasjon iallfall i de tre tilfellene vi har hatt nyfødte. --Nina 31. jan 2007 kl. 19:04 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Barnebek. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 22:00 (CEST)[svar]