Diskusjon:Bare Egil Band

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 5. desember 2023, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Uencyklopedisk/opprydning[rediger kilde]

Jeg mener denne artikkelen bør endre tag fra {{unecyklopedisk}} til {{opprydning}}. Artikkelen slik den står i dag inneholder mye bra informasjon (og noe som kanskje ikke er så bra), og den er slik jeg ser det ikke uencyklopedisk. Noen som har synspunkter eller ønsker å gjøre noe med artikkelen? OPus- (Disk.|Bidrag) 13. feb 2006 kl.08:28 (UTC)

Ja, jeg kan være enig i det. Men strengt tatt så kan jeg ikke se at dette er viktig. Det viktige må jo være at det ryddes opp i artikkelen. Jeg så bare formuleringer som «herjet hitlistene på 90' tallet» (sic) og la til {{unecyklopedisk}}. Zerblatt 13. feb 2006 kl.16:34 (UTC)


Kjøper det - forsøker en mer spiselig formulering. Takk for all oppfølging! Evjohnsen 13. feb 2006 kl.17:47 (UTC)

Oppfordring fra Bare Egil Band[rediger kilde]

Folkens! Wikipedia-artiklene om Bare Egil Band og Egil Hegerberg ser ikke ut! Det er enormt store huller, mye irrelevant informasjon og rent tullprat. Her må noen ta ansvar og ordne opp! Selv er jeg for nær på de omtalte objektet til å være en troverdig kilde. Førstemann til å rydde opp vinner følelsen av å ha ryddet opp litt i verdens største digitale leksikon, og det er en skikkelig god følelse!!!

(Krem)fjesboksiden til Bare Egil Band

Lenke - Soulkeeper (diskusjon) 2. sep. 2019 kl. 18:01 (CEST)[svar]

Fusjoner[rediger kilde]

Denne siden, Bare Egil Band, bør fusjoneres med artisten Egil Hegerberg. 188.113.95.213 5. des. 2023 kl. 23:07 (CET)[svar]