Diskusjon:Båtskalle

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Når jeg så denne artikkelen hadde jeg tenkt til å slette den, men så er det denne dokumentaren som går på TV Norge i dag (om den da ikke gikk i går), om babyen med kjeglehodet. Det kan hende denne artikkelen har noe for seg, selv om den kan virke som tull…? Jon Harald Søby 19. mai 2005 kl.18:17 (UTC)

Båtskalle er en reell diagnose/sykdom/syndrom. Men artikkelen kan godt slettes, bedre er den ikke. Jorunn 19. mai 2005 kl.18:31 (UTC)
Eller så kan vi oversette litt fra en: eller lignende… Du (eller andre) vet vel ikke hva «båtskalle» er på engelsk? Jon Harald Søby 19. mai 2005 kl.18:35 (UTC)
Den eneste grunnen til at jeg vet Båtskalle er en diagnose er at jeg har søkt på Google og funnet ordet nevnt på steder som Sosial- og helsedirektoratet http://www.shdir.no/ og DoktorOnline http://www.doktoronline.no/section/nosection/?action=showArticle&url_topic=0&DocumentId=300165 I følge TV Norge er det engelske navnet på tilstanden Cone Head. Det finnes ingen artikkel på Wikipedia en: med det navnet. (Filmen/tv-sketsjen en:Coneheads bør nok ikke blandes inn her...) Jeg tror det er best å overlate artikler om såpass avanserte emner til folk som virkelig kan det. Selv legeutdannede personer vil måtte lese spesiallitteratur for å kunne skrive en bra Wikipediaartikkel om slike sjeldne diagnoser. Jorunn 19. mai 2005 kl.19:36 (UTC)
Så vidt jeg vet er det Arvid Heiberg ved Rikshospitalet som er «guruen» på sjeldne syndromer i Norge. Uansett er båtskalle noe høyst reelt, men det er verken en diagnose eller en sykdom – det er et symptom på en genetisk feil. –Peter J. Acklam 20. mai 2005 kl.09:27 (UTC)
Et eksempel på båtskalle: «Levde av villsvin og torsk for 7500 år siden», Aftenposten --Finn Bjørklid 3. okt 2011 kl. 02:30 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Båtskalle. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 09:53 (CEST)[svar]