Diskusjon:Aham Okeke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forhåndsdømming eller fakta[rediger kilde]

«Nå er han dopingtatt for tredje gang og vil bli utelukket fra all idrett for livstid, sier Andreas Høistad i Antidoping Norge til NRK.»

«– Jeg trodde EM skulle gå i vasken etter skaden. Derfor tok jeg en sjanse, men innser nå at det var veldig dumt, sier Okeke selv. Han er innforstått med at idrettskarrieren nå definitivt er over.»

Ufra dette som altså står i referansen til det som sto i artikkelen har Okeke selv vedgått fakta. Når disse altså ikke bestrides ser jeg ingen grunn til å behandle dette som kontroversielle påstander. __meco 6. aug 2006 kl. 00:00 (UTC)

Kanskje ikke så veldig kontroversiell påstand, men den er fortsatt uriktig sålenge det ikke er 'offisielt' enda. Ifølge [friidrettsforbundet] så sier Okeke selv at han vil nå legge opp. Dette vil kanskje føre til at han faktisk ikke vil bli utestengt eller kastet ut.. Om han i tilfelle noen gang vil kunne returnere til friidretten, det er en annen sak (og da heter det sikkert utestengelse :) --Stigmj 6. aug 2006 kl. 00:11 (UTC)
Greit. Jeg er enig i at vi skal vente til det foreligger offisielt. __meco 6. aug 2006 kl. 00:18 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aham Okeke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 07:13 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aham Okeke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. apr. 2023 kl. 10:40 (CEST)[svar]