Diskusjon:Abdul Rahman

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fint at vi har fått en artikkel om denne viktige politikeren. Siden Tunku er en tittel, burde vel artikkelen ligge på Abdul Rahman? Konvensjonen har vært at vi for kongelige/fyrstelige ikke tar med titler eller tiltaleformer i artikkelnavnet. –Ordensherre 9. jun 2010 kl. 16:58 (CEST)

Jeg brukte formen fra Hvem Hva Hvor, og konsaterte at de fleste iw-ene hadde samme form. Jeg har imidlertid ingen innvendinger mot fltting. - 4ing 9. jun 2010 kl. 20:55 (CEST)
OK, da flytter jeg. Det er fint at innledningen på artikkelen forklarer dette med Tunku som tittel. Tviler vel på om noen var klar over det på den tiden han var i nyhetene. Malaysiske titler er fremmedartede og i tillegg er systemet svært omfattende/komplisert. –Ordensherre 10. jun 2010 kl. 18:07 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Abdul Rahman. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. apr. 2019 kl. 22:28 (CEST)[svar]