Diskusjon:3D ultralyd

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vennligst ikke forandre ortografi, som følger:

  • "data-programmer" (Forøvrig, lenket til " Dataprogram"-artikkelen . ) <br.>

( 3D ultralyd-artikkelen er ikke rettet spesielt mot teknisk kyndige ! . <br.> Derfor er "dataprogrammer" et helt greit ord å bruke her. <br.>

  • "ultralyd-apparat" er et ord som brukes muntlig og skriftlig, i Norge. (Jeg har aldri hørt om ultralyd-maskiner som er blitt brukt i forbindelse med svangerskapskontroll.
  • "3D-ultralyd" :

På engelsk så skriver man : "3D ultrasound" . På norsk, så skal dette skrives som ett ord.<br.> Derimot kan man også skrive "tredimensjonal ultralyd".

  • (medisinsk) "ultralyd-teknologi"


Forøvrig, <br.> kanskje erstatte ordet "visualisering", med "gjengivelse"? (Evt. skrive om setningen.)

Mvh Bygda Dette usignerte innlegget ble skrevet av Bygda (diskusjon · bidrag) 24. aug 2008 kl. 18:11 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Dette er en ganske tøvete artikkel. Tredimensjonal ultralyd har anvendelse langt uttafor gynekologi og obstetrikk, se https://secure.wikimedia.org/wikipedia/nn/wiki/Ekkokardiografi for et tredimensjonalt opptak av et hjerte og omtale av den bruken.

Har for lite medisinske kunnskaper til å vurdere hvorvidt artikkelen fortjener den uencyklopediske betegnelsen «tøv», men den inneholder mange henvisninger til ikke-eksisterende oppslagsord, og ortografien er litt tvilsom og dessuten inkonsistent.
Pål Jensen (diskusjon) 24. mar. 2016 kl. 21:51 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen 3D ultralyd. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mar. 2023 kl. 09:13 (CEST)[svar]