Bruker:Autokefal Dialytiker

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Wikipedant.

Høsten 2019 gjorde man meg til Patruljør ("Vårherre bevare", mumlet h*n...).

I utgangspunktet ville jeg opprette denne siden bare for å ha et sted å henge en sandkasse eller tre på, men jeg ble så oppfordret til å sørge for at jeg som patruljør ikke hadde et "rødlistet" navn, så det er den utløsende årsaken til at jeg skriver dette nå.

Og siden jeg nå ikke vet hva mere jeg bør skrive, setter jeg derfor.

Her vil jeg sette inn midlertidige beskjeder:

Og dags dato må jeg si fra om at jeg tar en (forhåpentligvis kortvarig) wikipause av årsaker jeg ikke ønsker å publisere. "I shall return"... Autokefal Dialytiker (diskusjon) 14. okt. 2019 kl. 12:39 (CEST)

Nevnte wikipause er egentlig opphevet, men min deltagelse vil være varierende i tiden fremover... Autokefal Dialytiker (diskusjon) 12. jan. 2020 kl. 23:26 (CET)

Fra dags dato blir det wikipause til fanden-må-vite-når. Når man for 19374933te gang efterlyser "kriterier" for at irrelevant tabloidstoff skal kunne fjernes - vel, da holder det for meg. Noe de intellektuelt overlegne nykommerne kanskje kunne legge seg på minne, er at irritasjoner og frustrasjon akkumuleres - og nå har man fått viljen sin i forhold til meg; jeg tar wikipause (fra denne sprogversjonen) på ubestemt tid. Signert: Autokefal Dialytiker (diskusjon) 13. nov. 2021 kl. 16:26 (CET)