Liste over Smallville-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over episodene til den amerikanske TV-serien Smallville

Sesonger[rediger | rediger kilde]

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

Nr Tittel Sendedato
1-01 Pilot 16. oktober 2001
1-02 Metamorphosis 23. oktober 2001
1-03 Hothead 30. oktober 2001
1-04 X-Ray 6. november 2001
1-05 Cool 13. november 2001
1-06 Hourglass 20. november 2001
1-07 Craving 27. november 2001
1-08 Jitters 11. desember 2001
1-09 Rogue 15.januar 2002
1-10 Shimmer 29. januar 2002
1-11 Hug 5. februar 2002
1-12 Leech 12. februar 2002
1-13 Kinetic 26. februar 2002
1-14 Zero 12. mars 2002
1-15 Nicodemus 19. mars 2002
1-16 Stray 16. april 2002
1-17 Reaper 23. april 2002
1-18 Drone 30. april 2002
1-19 Crush 7. mai 2002
1-20 Obscura 14. mai 2002
1-21 Tempest 21. mai 2002

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

Nr Tittel Sendedato
2-01 Vortex 24. september 2002
2-02 Heat 1. oktober 2002
2-03 Duplicity 8. oktober 2002
2-04 Red 15. oktober 2002
2-05 Nocturne 22. oktober 2002
2-06 Redux 29. oktober 2002
2-07 Lineage 5. november 2002
2-08 Ryan 12. november 2002
2-09 Dichotic 19. november 2002
2-10 Skinwalker 26. november 2002
2-11 Visage 14. januar 2003
2-12 Insurgence 21. januar 2003
2-13 Suspect 28. januar 2003
2-14 Rush 4. februar 2003
2-15 Prodigal 11. februar 2003
2-16 Fever 18. februar 2003
2-17 Rosetta 25. februar 2003
2-18 Visitor 15. april 2003
2-19 Precipice 22. april 2003
2-20 Witness 29. april 2003
2-21 Accelerate 6. mai 2003
2-22 Calling 13. mai 2003
2-23 Exodus 20. mai 2003

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

Nr Tittel Sendedato
3-01 Exile 1. oktober 2003
3-02 Phoenix 8. oktober 2003
3-03 Extinction 15. oktober 2003
3-04 Slumber 22. oktober 2003
3-05 Perry 29. oktober 2003
3-06 Relic 5. november 2003
3-07 Magnetic 12. november 2003
3-08 Shattered 19. november 2003
3-09 Asylum 14. januar 2004
3-10 Whisper 21. januar 2004
3-11 Delete 28. januar 2004
3-12 Hereafter 4. februar 2004
3-13 Velocity 11. februar 2004
3-14 Obsession 18. februar 2004
3-15 Resurrection 25. februar 2004
3-16 Crisis 3. mars 2004
3-17 Legacy 14. april2004
3-18 Truth 21. april 2004
3-19 Memoria 28. april 2004
3-20 Talisman 5. mai 2004
3-21 Forsaken 12. mai 2004
3-22 Covenant 19. mai 2004

Sesong 4[rediger | rediger kilde]

Nr Tittel Sendedato
4-01 Crusade 22. september 2004
4-02 Gone 29. september 2004
4-03 Façade 6. oktober 2004
4-04 Devoted 13. oktober 2004
4-05 Run 20. oktober 2004
4-06 Tranference 27. oktober 2004
4-07 Jinx 3. november 2004
4-08 Spell 10. november 2004
4-09 Bound 17. november 2004
4-10 Scare 1. desember 2004
4-11 Unsafe 26. januar 2005
4-12 Pariah 2. februar 2005
4-13 Recruit 9. februar 2005
4-14 Krypto 16. februar 2005
4-15 Scared 23. februar 2005
4-16 Lucy 2. mars 2005
4-17 Onyx 13. april 2005
4-18 Spirit 20. april 2005
4-19 Blank 27. april 2005
4-20 Ageless 4. mai 2005
4-21 Forever 11. mai 2005
4-22 Commencement 18. mai 2005

Sesong 5[rediger | rediger kilde]

Nr Tittel Sendedato
5-01 Arrival 29. september 2005
5-02 Mortal 6. oktober 2005
5-03 Hidden 13. oktober 2005
5-04 Aqua 20. oktober 2005
5-05 Thirst 27. oktober 2005
5-06 Exposed 3. november 2005
5-07 Splinter 10. november 2005
5-08 Solitude 17. november 2005
5-09 Lexmas 8. desember 2005
5-10 Fanatic 12. januar 2006
5-11 Lockdown 19. januar 2006
5-12 Reckoning 26. januar 2006
5-13 Vengeance 2. februar 2006
5-14 Tomb 9. februar 2006
5-15 Cyborg 16. februar 2006
5-16 Hypnotic 30. mars 2006
5-17 Void 6. april 2006
5-18 Fragile 13. april 2006
5-19 Mercy 20. april 2006
5-20 Fade 27. april 2006
5-21 Oracle 4. mai 2006
5-22 Vessel 11. mai 2006

Sesong 6[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Sendedato
6-01 Zod 28 September 2006
6-02 Sneeze 5 Oktober 2006
6-03 Wither 12 Oktober 2006
6-04 Arrow 19 Oktober 2006
6-05 Reunion 26 Oktober 2006
6-06 Fallout 2 November 2006
6-07 Rage 9 November 2006
6-08 Static 16 November 2006
6-09 Subterranean 7 Desember 2006
6-10 Hydro 11 Januar 2007
6-11 Justice 18 Januar 2007
6-12 Labyrinth 25 Januar 2007
6-13 Crimson 1 Februar 2007
6-14 Trespass 8 Februar 2007
6-15 Freak 15 Februar 2007
6-16 Promise 15 Mars 2007
6-17 Combat 22 Mars 2007
6-18 Progeny 16 April 2007
6-19 Nemesis 19 April 2007
6-20 Noir 3 Mai 2007
6-21 Prototype 10 Mai 2007
6-22 Phantom 17 Mai 2007

Sesong 7[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Sendedato
7-01 Bizarro 27. September 2007
7-02 Kara 4. Oktober 2007
7-03 Fierce 11. Oktober 2007
7-04 Cure 18. Oktober 2007
7-05 Action 25. Oktober 2007
7-06 Lara 1. November 2007
7-07 Wrath 8. November 2007
7-08 Blue 15. November 2007
7-09 Gemini 13. Desember 2007
7-10 Persona 31. Januar 2008
7-11 Siren 7. Februar 2008
7-12 Fracture 14. Februar 2008
7-13 Hero 13. Mars 2008
7-14 Traveler 20. Mars 2008
7-15 Veritas 27. Mars 2008
7-16 Descent 17. April 2008
7-17 Sleeper 24. April 2008
7-18 Apocalypse 1. Mai 2008
7-19 Quest 8. Mai 2008
7-20 Arctic 15. Mai 2008

Sesong 8[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Sendedato
8-01 Odyssey 18. September 2008
8-02 Plastique 25. September 2008
8-03 Toxic 2. Oktober 2008
8-04 Instinct 9. Oktober 2008
8-05 Committed 16. Oktober 2008
8-06 Prey 23. Oktober 2008
8-07 Identity 30. Oktober 2008
8-08 Bloodline 6. November 2008
8-09 Abyss 13. November 2008
8-10 Bride 20. November 2008
8-11 Legion 15. Januar 2009
8-12 Bulletproof 22. Januar 2009
8-13 Power 29. Januar 2009
8-14 Requiem 5. Februar 2009
8-15 Infamous 12. Mars 2009
8-16 Turbulence 19. Mars 2009
8-17 Hex 26. Mars 2009
8-18 Eternal 2. April 2009
8-19 Stiletto 23. April 2009
8-20 Beast 30. April 2009
8-21 Injustice 7. Mai 2009
8-22 Doomsday 14. Mai 2009

Sesong 9[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Sendedato
9-01 Savior 25. September 2009
9-02 Metallo 2. Oktober 2009
9-03 Rabid 9. Oktober 2009
9-04 Echo 16. Oktober 2009
9-05 Roulette 23. Oktober 2009
9-06 Crossfire 30. Oktober 2009
9-07 Kandor 6. November 2009
9-08 Idol 13. November 2009
9-09 Pandora 20. November 2009
9-10 Disciple 29. Januar 2010
9-11 Absolute Justice 5. Februar 2010
9-12 Warrior 12. Februar 2010
9-13 Persuasion 19. Februar 2010
9-14 Conspiracy 26. Februar 2010
9-15 Escape 2. April 2010
9-16 Checkmate 9. April 2010
9-17 Upgrade 16. April 2010
9-18 Charade 23. April 2010
9-19 Sacrifice 30. April 2010
9-20 Hostage 7. Mai 2010
9-21 Salvation 14. Mai 2010

Sesong 10[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Sendedato
10-01 Lazarus 24. September 2010
10-02 Shield 1. Oktober 2010
10-03 Supergirl 8. Oktober 2010
10-04 Homecoming 15. Oktober 2010
10-05 Isis 22. Oktober 2010
10-06 Harvest 29. Oktober 2010
10-07 Ambush 5. November 2010
10-08 Abandoned 12. November 2010
10-09 Patriot 19. November 2010
10-10 Luthor 3. Desember 2010
10-11 Icarus 10. Desember 2010
10-12 Collateral 4. Februar 2011
10-13 Beacon 11. Februar 2011
10-14 Masquerade 18. Februar 2011
10-15 Fortune 25. Februar 2011
10-16 Scion 4. Mars 2011
10-17 Kent 15. April 2011
10-18 Booster 22. April 2011
10-19 Dominion 29. April 2011
10-20 Prophecy 6. Mai 2011
10-21 Finale 13. Mai 2011